FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

SURPRIZĂ! Noul antrenor al Astrei este un fost IDOL din Ghencea! » Prima reacţie a tehnicianului şi a lui Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 18:11

Daniel Isăilă a fost demis azi de la cîrma Astrei Giurgiu după o discuţie aprinsă cu patronul Ioan Niculae. Acesta a fost extrem de nemulţumit de ultimele rezultate ale echipei şi a decis să-l înlăture de la echipă. 

Locul acestuia va fi luat de Oleg Protasov (50 de ani). Antrenorul, care a fost la Steaua în 2005, revine în România, unde o va prelua pe Astra Giurgiu.

Tehnicianul a fost deja prezentat în această după-amiază la Astra: "Mă întorc cu plăcere în România, mi-au rămas amintiri frumoase. Dacă o echipă schimbă antrenorul, nu înseamnă că doar el este de vină. Ceva nu a mers bine la echipă, nu doar antrenorul. Vom încerca să schimbăm lucrurile.

Astra e o echipă foarte bună, foarte frumoasă, putem face lucruri frumoase în viitor. Sunt bucuros că echipa ăi conducătorii au pus o barieră foarte sus. Sînt bucuros pentru că şi eu sînt la fel, îmi place să ţintesc sus. Cred că Astra poate fi un pic mai sus, are această forţă. Sper ca băieţii să înţeleagă asta şi să ducem Astra cît mai sus.

M-am decis să vin la Astra în doar cîteva ore. Cred că fotbalul românesc îşi revine încet-încet, chiar dacă există şi aici probleme financiare, la fel cum sunt în toată Europa. Nivelul fotbalului românesc este destul de bun, din cînd în cînd mai apar jucători care pleacă în campionatele străine. Faptul că în momentul de faţă sînt mai multe echipe care se luptă la titlu nu face decît ca fotbalul să fie mai frumos", a spus Protasov la prima conferinţă de presă.

Şi Dinu Gheorghe a oferit o scurtă declaraţie: "Un antrenor cu CV foarte bun, a contat şi ceea ce a făcut la Steaua. Cam atât".

Considerat unul dintre antrenorii care au readus spectacolul în Ghencea, Protasov a stat doar 6 luni pe banca Stelei, acolo unde a mizat pe un stil ofensiv şi a pus fundaţiile titlului luat de Olăroiu la finalul sezonului, în 2006.

După plecarea de la Steaua, Oleg Protasov nu s-a mai remarcat deloc. Le-a condus pe Dnipro, Kuban, Iraklis, Rostov, Astana şi ultima oară pe Dinamo Minsk 2012-2013, dar nu a avut rezultatele notabile.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (99)
dash.berlin
dash.berlin  •  11 Octombrie 2014, 08:57

astra nu-i Steaua.Daca a reusit in Ghencea nu inseamna neaparat ca va face treaba si la tarani giurgiuveni.

jim._.brown
jim._.brown  •  11 Octombrie 2014, 06:08
Postat de rrt1947fcsb pe 10 Octombrie 2014, 23:37

iar o fura ai tai maine. iar plangi in palme, in retur, cand batem ungurii. in res, sp. cum ma sa va bata tanase? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) si pe unguri si pe cfr? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ala e roman prostovane, doar ca e bolnav psihic, la fel ca multi alti concitadini de ai tai, democratia bat-o vina, e de vina ! :)))

cristid.
cristid.  •  11 Octombrie 2014, 02:07

:( Oleg, dintre toate echipele, trebuia sa vii la echipa securistilor? :( offf... pentru tot ce ai facut, pentru faptul ca nu ai plecat capul in fata ciobanului jiji, iti urez success in cariera!

Vezi toate comentariile (99)
Comentează