FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Surpriza Pepe Moreno » Stoichiţă l-a convocat pe columbian pentru meciul cu CFR

Pepe Moreno, Moreno, Steaua
Pepe Moreno, Moreno, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Atacantul columbian e în lotul pentru Cluj şi ar putea intra în repriza a doua contra lui CFR

Steaua îşi foloseşte toate forţele ca să bată la Cluj. Mihai Stoichiţă îl forţează şi pe Pepe Moreno, columbianul care şi-a început săptămîna la "satelitul" din Liga a doua şi o încheie cu unul dintre derby-urile campionatului. Moreno fusese trimis la Steaua II ca să-şi recapete treptat forma fizică, dar "Lippi" s-a răzgîndit între timp: "Gata, trebuie să intri şi tu, că avem nevoie de ajutor!".

Jolly-joker
Pepe face parte din lotul pe care roş-albaştrii îl deplasează azi în Ardeal şi Stoichiţă se gîndeşte să-l folosească în partea a doua a jocului, în funcţie de context. Sud-americanul va intra fie în locul lui Kapetanos, fie alături de grec, în cazul în care Steaua va fi obligată, la un moment dat, să rişte folosind două vîrfuri.

A jucat acum trei luni!
Pepe a prins un amical în cele două săptămîni pe care le-a petrecut la echipa a doua. Adversară i-a fost Juventus Colentina, care a învins "satelitul" Stelei cu 2-0, într-un meci disputat în weekendul trecut. Ultima partidă oficială în care a apărut Moreno datează de la sfîrşitul lui noiembrie 2009. Columbianul a evoluat atunci 65 de minute pentru Juan Aurich, în victoria cu Sporting Cristal, un duel din campionatul Peru.

21 de meciuri a strîns Pepe Moreno din vara lui 2008, cînd s-a despărţit de Steaua. A marcat un singur gol în tot acest timp

5 reuşite a avut Pepe la Steaua în returul sezonului 2007-2008. Trupa din Ghencea a avut un parcurs bun atunci, dar a ratat titlul în favoarea lui CFR Cluj, adversara de duminică

Emeghara e OK
Steaua are motive să creadă că-l poate recupera pe Yfeanyi Emeghara. Nigerianul a revenit de la Bologna, unde fusese trimis pentru noi analize. Medicii italieni au transmis informaţii optimiste: "Nu e nevoie de încă o intervenţie chirurgicală". Fundaşul lateral a suferit deja cîte o operaţie la fiecare genunchi şi a simţit dureri după antrenamentele la care a participat în Antalya.

Tall are actele în regulă
Gora Tall e de ieri legitimat la Steaua. Senegalezul de 24 de ani, împrumutat de la APOP, din Cipru, a venit în România de două zile, dar a trebuit să aştepte sosirea documentelor necesare de la fostului lui club. Tall e favorit să joace titular la Cluj, în cuplu cu Jelev în centrul apărării.

Încă un italian la CFR
CFR a oficializat împrumutul pe 3 luni al mijlocaşului lui Torino, Davide Bottone (23 de ani), informaţie oferită ieri în exclusivitate de www.gsp.ro. Bottone (1,83 metri şi 75 kg) a activat în Serie A în sezonul 2007-2008, iar în toamnă a jucat la Vicenza, în Serie B. (Marius Tuhuţ)

Ultimele informaţii despre derby- Becali e supărat că unul dintre asistenţii meciului cu CFR e Sebastian Gheorghe: "P-ăsta îl ţin minte de cînd ne-a arbitrat la Bistriţa, unde Rădoi şi Iacob s-au tăiat de nervi!".- Derbyul CFR-Steaua se va disputa cu casa închisă. Ieri s-au epuizat ultimele bilete pentru partida programată duminică, de la ora 20:30, live pe DigiSport.- Stoichiţă a oprit fix 18 jucători pentru deplasarea de la Cluj, adică 11 titulari şi 7 rezerve. Antrenorul nu a avut de ales, din cauza absenţelor lui Nicoliţă, Tănase, Baciu şi Emeghara.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
 •  27 Februarie 2010, 11:31

Acum daca Urziceniul a jucat cu Liverpool trebuie sa vorbim 500 de ani de acum inainte cum am dat un gol????? Treziti-va fratilor nu mai sarbatoriti 1000 de ani de la castigarea Cupei Campionilor de Steaua, incedierea tribunei din Ghencea sau mai stiu eu ce. Au trecut gata.

 •  26 Februarie 2010, 14:01

bey ala de se semneaza "steoaia campioana", provoci mila :)) sterge-ti mucii si du-te sa-ti papi supa, sa te faci mare, si dup-aia mai vorbim. aaa, si zi-i la mica-ta ca nu vin azi ca n-am timp de ea, ok? :D

 •  26 Februarie 2010, 11:27
Postat de alpin pe 26 Februarie 2010, 03:25

Daca Pepe Moreno sau Papa-Tall sunt sperantele Stelei... Dumnezeu cu mila!! Stelistii merg la Cluj cu "low-cost", din lipsa de bani. Se vor intoarce pe jos?!? Va fi greu; vor fi desculti dupa meci...

va batem si la fotbal si la ce vreti voi!!! TARANILOR...VOI STALCITI CEL MAI TARE LIMBA ROMANA DIN TOATE ZONELE ROMANIEI SA VA FIE RUSINE CA NICI NU STITI SA VORBITI ROMANESTE ..AMUU SO DUS..GUIAS..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close