FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI, VINERI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Szekely se teme mai mult de frig decît de forţa dinamoviştilor: "Scoatem sigur un punct. Poate chiar trei!"

Szekely și bucuria primul gol în Liga 1
Szekely și bucuria primul gol în Liga 1

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 decembrie 2013 22:02

Szekely, unul dintre golgeterii campionatului, a mărturisit cititorilor Gazetei că le-a pus gînd rău "cîinilor", aducîndu-şi aminte că, în vară, contra lor, a marcat primul său gol în Liga 1.

Dinamo reprezintă pentru Szabolcs Szekely echipa în poarta căreia a marcat primul său din prima divizie. Fotbalistul de 28 de ani al Timişoarei a ajuns după un tur de campionat unul dintre cele mai apreciate vîrfuri din România şi ocupă, alături de Eric, de la Pandurii, locul 2 în clasamentul puncherilor, ambii cu cîte 9 reuşite, la o "lungime" de vasluianul Antal.

- Szabolcs, ce speraţi, după trei eşecuri la rînd, din confruntarea cu Dinamo de vineri seara?
- În ultimele meciuri, ne-am creat multe ocazii şi am pierdut, dar acum sînt sigur că se va schimba situaţia, iar Timişoara va pleca fie cu un punct, fie cu trei din Ştefan cel Mare. Nu plecăm cu mîna goală din Capitală, o să vedeţi! Dinamo trece printr-o formă bună, dar orice are un final.

- Există vreun adversar care să te fi impresionat în prima parte a sezonului?
- Dinamo are mulţi tineri de viitor, dar mie îmi place de Dorin Rotariu. S-a şi antrenat cu noi acum un an şi jumătate, sper că nu se va opri din drumul său către o carieră de mare fotbalist.

- Cine va fi cel mai de temut adversar al Timişoarei?
- Frigul. Cu tot respectul pentru Dinamo. Oricum, nu e o scuză pentru nici un jucător, cu toţii jucăm aproximativ în aceleaşi condiţii în România.

Şi Şunda ameninţă
Aurel Şunda a pus mai mereu în cariera sa probleme lui Dinamo. Ca antrenor al lui Poli Timişoara, le-a administrat roş-albilor un 3-0 pe Bega, iar ca tehnician al lui CFR Cluj, cînd ardelenii au promovat în prima divizie, în 2005, a învins cu 4-2 în Gruia. "Mizăm pe un rezultat favorabil, egal sau victorie. Am încredere în echipă, sper ca băieţii să se concentreze şi să evite greşelile personale", a spus ieri antrenorul de 56 de ani.

2,50 e cota oferită de Stanleybet pentru un X2 la Dinamo - ACS Poli. Favoriţi sînt bucureştenii, cu 1,45 la victorie

2,29 e cota oferită de Stanleybet pentru ca vineri seara ambele echipe să marcheze

"Primul gol din prima divizie l-am dat contra «cîinilor», o să-i ţin minte toată viaţa. Vineri, nu mă interesează să mai punctez, prefer să scoatem puncte. Avem o foame de puncte, mamă-mamă!" (Szabolcs Szekely, atacant ACS Poli)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
polistul68
polistul68  •  13 Decembrie 2013, 16:12
Postat de fcd18 pe 13 Decembrie 2013, 15:37

Scoate stema aia de la avatar. Politehnica Timişoara e în liga a patra.

Si aia e echipa suporterilor...ASU..as se numeste..ACS e echipa formata de Institutul Politehnic si Primaria Timisoara....mai scriu odata sau iti desenez ?

polistul68
polistul68  •  13 Decembrie 2013, 16:11
Postat de fcd18 pe 13 Decembrie 2013, 15:37

Scoate stema aia de la avatar. Politehnica Timişoara e în liga a patra.

Raspuns gresit...liga a 5-a...

fcd18
fcd18  •  13 Decembrie 2013, 15:37
Postat de polistul68 pe 13 Decembrie 2013, 14:32

Amicul meu plioestean ( vezi ce frumos ma adresez..)...asta ne e valoarea momentan. Cind noi eram sus, acum 4-5 ani, voi erati in locul nostru. Roata se invirte, crede-ma..azi esti sus, miine jos. Ideea e sa-ti pastrezi demnitatea. Nu cred ca din punct de vedere moral, cineva poate reprosa ceva timisorenilor. De accea te rog sa nu ne mai judeci dupa valoarea de moment, mai importanta e coloana vertebrala, loialitatea, corectitudinea. Nu-mi amintesc ca cineva din Ploiesti sa se ia la trinta cu Sandu sau Dragomir....

Scoate stema aia de la avatar. Politehnica Timişoara e în liga a patra.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează