FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Szekely şi Kapetanos, cei mai silitori la antrenamentul de azi

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2010 00:00

Chiar dacă Stoichiţă încheiase antrenamentul şi mulţi dintre fotbalişti plecaseră spre hotel, doi dintre jucători au mai rămas pe teren.

Szekely şi Kapetanos au mai exersat suplimentar. Primul îi centra şi grecul îşi exersa fie lovitura de cap, fie reluarea din vole spre poartă.

Janos Szekely are cea mai bună medie de centrări pe meci dintre toţi mijlocaşii dreapta din Liga I şi stă bine şi la celelalte două criterii de joc, şuturi pe poartă şi adversari depăşiţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Februarie 2010, 17:16

Bravo Szekely!

 •  06 Februarie 2010, 17:05

hehehe,cica; "Szekely şi Kapetanos, cei mai silitori" ,spune drept mai Udrea care s-a imputit ca se simte rau cand deschizi articolul ,hehehe,sa nu stergi postarea,ai auzit:)

alex91ro
alex91ro  •  06 Februarie 2010, 16:53

ce baiat e szekely asta...dupa ce sa "chinuit" sa ramana la steaua acum ii da peste nas ciobanului, defapt ii da peste nas cam de cand a vrut sal dea afara. bravo lui ca a avut tupeu sa se impotriveasca, si uite ca sa impus

Vezi toate comentariile (9)
Comentează