FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tactica lui Şumi, contra Rapidului! » Becali se inspiră de la fostul antrenor al Braşovului pentru a bate rivala la titlu

Una dintre performanţele reuşite de Şumudică pe banca Braşovului a fost înfrîngerea Rapidului.
Una dintre performanţele reuşite de Şumudică pe banca Braşovului a fost înfrîngerea Rapidului.

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 21:57

Becali s-a interesat cum a bătut Şumudică Vasluiul şi, fiindcă Stoichiţă n-a ascultat indicaţiile, patronul le aplică în Giuleşti.

Steaua schimbă sistemul pentru derby-ul cu Rapid, fiindcă Stoichiţă l-a dezamăgit pe Becali contra Vasluiului. Dar şi datorită sfaturilor pe care Şumudică i le-a dat lui Gigi! Ponturile erau valabile pentru jocul cu echipa lui Porumboiu, însă patronul le vede aplicabile şi în Giuleşti, în meciul de duminica viitoare. Şumudică povesteşte cum a decurs discuţia: "Eu sînt vecin cu Gigi în Pipera şi mai vorbim. El m-a întrebat cum am reuşit să bat Vasluiul cînd eram la Braşov şi i-am dat cîteva detalii despre strategia mea de atunci. Adică marcaj strict la Wesley şi joc ofensiv, cu presiune pe stoperii moldovenilor".

Indicaţiile lui, inclusiv sistemul pe care l-a folosit la Braşov, 4-4-2, vor fi utilizate tocmai contra Rapidului, formaţia cu care Şumudică a fost campion ca jucător şi pe care a antrenat-o. El a rămas unul dintre favoriţii suporterilor din Grant. "Eu n-am nici o legătură cu tactica Stelei! Asta ar fi cea mai tare! Păi, cum apar eu în Ghencea, 15.000 de oameni încep să înjure! Şi atunci, cum ar fi să le fac eu tactica?! Să fie clar: eu nu voi antrena Steaua niciodată, indiferent de situaţiile care s-ar putea ivi! Şi comentariile pe care le-am făcut au fost nişte păreri pe care le-am exprimat într-o discuţie cu Gigi, eu nu i-am zis să i le transmită lui Stoichiţă, că nu e treaba mea şi n-aş face aşa ceva!".

"Şumudică mi-a zis că trebuie 4-4-2, dar nu m-a ascultat Stoichiţă! Din etapa viitoare, nu mă mai îndoi eu în faţa antrenorilor. O să vedeţi voi Steaua cu Becali pe bancă!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Pentru 4-3-3 îţi trebuie valoare, înţelepciune, şi la Steaua nu se poate juca aşa. Trebuie să revenim la 4-4-2-ul ţărănesc pe care-l folosea Ilie Stan" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Am discutat cu Gigi, dar n-a fost vorba deloc despre meciul lui cu Rapid, eu m-am referit strict la meciul cu Vaslui. Şi i-am povestit cum am cîştigat eu, nu i-am zis cum să joace Steaua!" (Marius Şumudică, antrenor)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
brod
brod  •  22 Aprilie 2012, 19:03

bravo, genialului conducator de turme! deci, va fi simplu cu rapidul: il marcheaza strans pe wesley si baga presiune pe stoperi. ce daca wesley nu joaca la rapid?! importanta e ideea paranoicului.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  22 Aprilie 2012, 13:27
Postat de asc21 pe 22 Aprilie 2012, 11:33

Ce usor va manipuleaza ciobanul. Pai voi aveti incredere in ceea ce spune bolnavul asta? Nu cred ca Sumudica i-a spus ceva din tactica Rapidului.

Normal.Ciobanul asa bolnav cum e isi bate joc de multi . O grămadă se dau deștepți pe aici dar comentând ce spune un nebun dau dovada ca sunt și mai prosti decât un Cioban nebun. Rade ciob de oala sparta e valabil tuturor celor care se uita in gura lui.

snoopmind
snoopmind  •  22 Aprilie 2012, 13:21

cine stie cand s-a ma imprumutat sumi de la cioban sa mai scape de camatari, oricum nu schimba cu nimic faptu ca e rapidist pana la moarte si asa ramane

Vezi toate comentariile (39)
Comentează