FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, AZI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tăiaţi cu 40% » Angajaţii lui Dinamo s-au trezit cu salariile micşorate

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 19:24

Cornel Dinu, Constantin Dănilescu, dar şi restul angajaţilor clubului s-au trezit cu salariile diminuate drastic fără să fie consultaţi de conducere


Ionuţ Negoiţă nu a ajuns încă numărul unu la clubul din Ştefan cel Mare, dar a luat deja primele măsuri de austeritate. După ce jucătorii cu salarii mari, precum Ionel Dănciulescu şi Cătălin Munteanu, trecute de 10.000 de euro lunar, au acceptat să-şi diminueze contractele cu 20%, conducerea a mai găsit o modalitate de a face economie.

S-a decis concedierea mai multor angajaţi, iar cei care au rămas s-au trezit, peste noapte, cu salariile tăiate drastic. Printre aceştia din urmă se numără şi fosta mare glorie a clubului, Cornel Dinu, dar şi cel mai galonat oficial din fotbalul românesc, Constantin Dănilescu, cel care are în palmaresul propriu 29 de trofee. Ambii au fost arşi la salariu cu cîte 40% din contract, din cei 5.000 de dolari lunar cît încasau pînă în prezent!

Nici cei cu salarii mai mici nu au scăpat. "Pînă şi cei care au 1.500 de lei lunar au suferit o micşorare. E drept că mică, dar pentru ei contează fiecare leu. Lumea e supărată rău pentru că nu a fost nimeni anunţat de această decizie, nu a semnat nimeni nimic", spun angajaţii. Aceştia susţin că le-au bătut obrazul acţionarilor: ""Nu puteaţi să ne anunţaţi şi pe noi dacă tot aţi decis să ne luaţi din bani?" Ne-au trimis apoi de la unul la altul, dar am înţeles că decizia finală i-a aparţinut lui Negoiţă, pentru că el va rămîne aici ca unic investitor".

Cariera lui Cornel Dinu (64 de ani) la Dinamo:
- 454 de meciuri şi 53 de goluri în Liga 1
- 33 de meciuri şi 3 goluri în cupele europene pentru Dinamo
- de trei ori cel mai bun fotbalist român: 1970, 1972, 1974
- a cîştigat 6 campionate şi două Cupe cu Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Martie 2013, 11:37

S-au ratacit niste pacienti cu coccidia pe aici iar spitalul e ingrijorat....

aldo_m
aldo_m  •  11 Martie 2013, 11:27

deci sa intelegem ca dinu primea bani sa apara la tv sa critice dinamo ASA CEVA E UNIC IN LUME ,dinu critica antrenorii ca tot l-or pune pe talnar gata filozoful si-a imlpinit visul

thumbzilla
thumbzilla  •  11 Martie 2013, 10:28

mai putini bani de sptitz pt nea' cornel vinu.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează