FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tall va fi titular la derby-ul cu CFR!

Gora Tall, Tall, Steaua
Gora Tall, Tall, Steaua

Articol de , - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Antrenorul e decis să joace la Cluj cu Tall şi cu Jelev în apărare. Senegalezul s-a antrenat ieri prima dată în Ghencea

Steaua merge la Cluj cu doi fundaşi centrali achiziţionaţi în 2010. Gora Tall şi Jivko Jelev sînt cei pe care Mihai Stoichiţă i-a ales să formeze cuplul care se va bate în Gruia cu Yssouf Kone şi cu Lacina Traore, vîrfurile lui CFR. Jelev a fost titular şi în prima etapă, contra Ceahlăului, iar Tall a ajuns marţi noapte la Bucureşti şi s-a antrenat ieri dimineaţă prima oară alături de noii lui colegi.

Are meciuri în picioare
"Lippi" e convins totuşi că utilizarea senegalezului încă din start constituie o decizie bună, încurajat fiind de faptul că africanul vine din plin campionat. A jucat în Cipru 21 de meciuri din 22 de etape scurse de la debutul sezonului. Ultima partidă a avut-o sîmbăta trecută, cînd a început ca titular pentru APOP împotriva lui Doxa, dar a rezistat pe teren numai în primele 32 de minute, după care a fost schimbat.

"Tudose e peste el!"
Tall s-a pregătit ieri dimineaţă sub comanda lui Stoichiţă, de la ora 11:00, la doar cîteva ceasuri după ce aterizase în România. El a participat inclusiv la exerciţiile cu mingea dictate de antrenor. Ce impresie a lăsat? Povestesc fotbalişti ai Stelei: "E înalt, dar pare rigid rău de tot, se întoarce greu. După cum s-a mişcat Tall, Alex Tudose e mult mai bun ca el!".

Tudose, 23 de ani, va fi rezervă duminică în Ardeal, alături de Parpas, celălalt stoper pe care Steaua l-a adus din Cipru în această iarnă.

4 a fost nota pe care au primit-o atît Jelev, cît şi Baciu, stoperii folosiţi de Stoichiţă contra Ceahlăului (1-3)

"Antrenamentul a fost obositor pentru mine, fiindcă marţi noapte am ajuns la Bucureşti, după ce-mi ocupasem toată ziua cu obţinerea vizei de România"
Gora Tall, pe site-ul oficial al clubului

Duelul giganţilor
Criteriul    Tall    Traore
Vîrsta    24    19
Înălţimea    1,90 metri    2,01 metri
Greutatea    80 de kilograme    85 de kilograme
Meciuri oficiale în 2010    9    1

VARIANTĂ SURPRIZĂ
"Vine Fabbiani, dacă slăbeşte!"

Gigi Becali nu l-a uitat pe Fabbiani (foto) şi l-ar aduce şi acum la Steaua. "Am fost interesat de el întotdeauna. Să vedem, poate slăbeşte vreo 7 kilograme. Mie mi-a plăcut mereu de el şi am pus pe cineva să-mi facă rost de numărul lui de telefon". Atacantul argentinian de 26 de ani e liber de contract de ieri, cînd CFR Cluj a reziliat înţelegerea cu el. În ultimul an şi jumătate, "vîrful" a jucat în Argentina, la Newell's şi la River Plate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
 •  25 Februarie 2010, 12:57

PENTRU TOTI DINAMOVISTII CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE...LA CLUJ VETI AVEA O SURPRIZA,VOM DEDICA VICTORIA TUTUROR DINAMOVOSTILOR,IMCLUSIV AUGUSTUS CONSTANTIN...FORZA STEAUA...PELUZA SUD

marian_u
marian_u  •  25 Februarie 2010, 12:38
Postat de pe 25 Februarie 2010, 11:25

Traore avea la ultima masuratoare (acum 2 saptamani) 1.98m inaltime. Sa intelegem ca a crescut 3cm in 2 saptamani ? In ritmul asta, la sfasitul anului o sa se apropie de 3m.

acum l-au masurat incaltat...

 •  25 Februarie 2010, 11:48

Bai ziaristii lu' peste, "Jucatorii" aia anonimi care declara sunt tot aia care ziceau de tudela ca e foarte bun? sau sunt "jucatori" anonimi de la gsp?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează