FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA - DINAMO 4-4

Ţălnar a izbucnit la adresa lui Moţi la finalul partidei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Cornel Ţălnar a fugit imediat după finalul meciului, cînd Dinamo a scăpat printre degete victoria cu Unirea, răbufnind la Cosmin Moţi.

Antrenorul dinamoviştilor s-a înfuriat pe fundaşul său la sfîrşitul partidei, după ce Marius Bilaşco a rămas singur în careu la golul egalizator al Unirii din minutul 93. Dinamo ratează din nou cîştigarea unui derby pe care l-a avut în mînă, după ce a fost la un pas să învingă CFR Cluj, ardelenii egalînd în 10 oameni după o gafă a lui Dolha.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
craz1est
craz1est  •  28 Martie 2010, 23:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prietene,joaca cu Moti,pentru ca nu are alt fundas central de mererie apt de joc; Joaca cu Dolha pt ca Turcu l-a trimis pe Matache la plimbare, iar Curca are 135 kg si nu poate respinge decat mingiile care vin pe centrul portii. Parca era bun Barcauan acum :)) In rest a fost cel mai frumos meci al campionatului. felicitari ambelor echipe pentru show-ul oferit !

corneliu90
corneliu90  •  28 Martie 2010, 22:58

Niste p`i`s`a`t`i, "maretul" stapan al lui Dinamo a zis asta.Cel cu operatii la p`u`t`a si care se roaga la popa GAY.

 •  28 Martie 2010, 22:47

domnule talnar se vede munca pe care a-ti depus-o la dinamo,dar as avea o intrebare pentru dumneavoastra.cate esecuri sau mai bine spus semiesecuri ve-ti mai obtine pe mana marilor jucatori moti(care meci de meci este sub orice critica)si pe mana lui dolha care ne-a mancat prin gafele lui destule puncte? pacat ca insistati cu acest moti care este un expirat.de ce nu-l folositi pe daminuta?echipa se afla intr-o forma foarte buna si este pacat sa pierdem puncte pe erorile unor jucatori nevalorosi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează