FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Ţălnar: "S-ar putea să vină un fundaş central la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a afirmat că este posibil ca la gruparea roş-albă "să mai vină unul sau doi jucători" pînă la startul Ligii I, programat pentru 19 februarie.

"Am vorbit cu conducerea şi ar putea să mai vină unul sau doi jucători noi. Conducerea e în discuţii cu câţiva jucători, dar acest lucru îl vom cunoaşte abia luni", a spus Ţălnar pentru Mediafax.

Apoi a detaliat: "E vorba de un fundaş central pe care vrem să-l aducem. De plecat vreun jucător nu se pune problema, poate doar Toc să rămână la echipa a doua după ce a făcut pregătirea cu noi. Vor rămâne 25 de jucători în lot".

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
 •  12 Februarie 2010, 17:09

Numai noi putem aduce jucatori dupa ce incheiem stagiul de pregatire. Oare cat va dura pana se integreaza? cred ca vom putea conta pe el pentru ultimele 2 meciuri., Si apoi ne vom mira ca gafeaza un fundas central, ca nu se intelege cu portarul sau cu colegii,. Sa vezi atunci iesiri la offside total aiurea.

 •  12 Februarie 2010, 16:42

titulari ar trebui sa fie grigore-goian; si logic ca ar trebui sa vina un fundas cu experienta si jocuri in picioare

 •  12 Februarie 2010, 16:22

Pai luati-l odata bata-l d..zeu sa-l bata de fundas ca o sa-l luati in etapa a 3 a de retur si o sa invocati ghinionul si lipsa de acomodare cand si-o da autogol...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează