FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Ţălnar: "Terenul nostru e un dezastru. Mai bine jucăm polo!"

Articol de - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar s-a declarat nemulţumit de faptul că formaţia sa este nevoită să înceapă returul peste 6 zile, din cauza terenului pe care l-a caracterizat ca fiind "deplorabil".

"Sîntem pregătiţi să începem campionatul, dar pe asemenea terenuri nu se poate juca. Trebuie să se amîne returul, nu avem unde să ne antrenăm. Am ieşit pe terenul sintetic, dar le paradim tendoanele şi articulaţiile fotbaliştilor", a spus Ţălnar.

Apoi a continuat: "Trebuie să se amîne campionatul, abia peste 10 zile va reveni gazonul la normal. Stadionul nostru are un teren în stare deplorabilă. Îngrijitorii încearcă de o săptămînă să îl cureţe, dar nu reuşesc".

Cornel Ţălnar a ţinut apoi să precizeze: "Este un dezastru. Sînt foarte supărat, fiindcă nu avem unde să ne pregătim şi nici unde să jucăm. Poate doar să ne apucam de polo".

Cu privire la brazilianul Paulo Fernando şi la cehul Martin Zivny, fotbalişti aflaţi în probe la gruparea roş-albă, şi care azi dimineaţă au efectuat vizita medicală, tehnicianul a afirmat: "Abia săptămîna aceasta îi vom testa pe cei doi. În funcţie de ce vor arăta vor rămîne sau nu la echipă".

" Dinamo are un lot complet. Singura problemă este că după plecarea lui Tamaş avem o gaură în aparare, dar avem jucători care îl vor suplini", a încheiat antrenorul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

În prima etapă din retur, Dinamo o va întîlni pe teren propriu pe Universitatea Craiova. Partida va avea loc duminică, de la ora 19:30.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
 •  15 Februarie 2010, 23:36

sau mai bine .....va ganditi ce o sa spuneti dupa meci ...cand va veti da seama ca o sa pierdeti....hahahahahahhaha sau va dau eu o solutie faceti oameni de zapada!!!!

capobianco
capobianco  •  15 Februarie 2010, 21:55

domnule Talnar nu va inteleg, dumneavoastra care sunteti proprietarul unei baza sportive cu terenuri sinteticie spuneti ca "paradim articulatiile si tendoanele jucatorilor pe sintetic"...adica noi cei din orasul tau natal sa ne paradim pe terenurile tale de 2 lei , nu? ....ca doar pompoam bani in afacerea ta:))....nu-i prost degeaba tzantzarul:D

sergiusurdila
sergiusurdila  •  15 Februarie 2010, 20:32

Talnar nu te mai plange,de ce nu baga patronul tau scump Borcea bani in stadion ca aveti un stadion de doi lei.Veniti la Brasov sa va aratam noi stadion.Stadionul lui Dinamo e ultimu din Liga I.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează