FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tamaș recunoaște că steliștii au emoții în privința titlului, dar rămâne optimist: "Vom fi campioni!"

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

Gabriel Tamaș admite că e presiune mare pe umerii jucătorilor la meciurile din play-off, dar e convins că tot Steaua va câștiga titlul

Înaintea jocului extrem de important cu Pandurii, Tamaș a vorbit despre play-off și despre șansele echipei sale la câștigarea campionatului. "Avem emoții și puțină presiune pentru că Astra joacă foarte bine și nu pierde! Toate meciurile disputate până acum le-au câștigat, e normal să ai emoții când știi că ei s-au impus. Eu zic că până la sfârșit noi vom câștiga campionatul pentru că avem un lot foarte bun. E o satisfacție foarte mare să obţii un trofeu, indiferent la ce echipă joci! Acum eu mă gândesc doar la meciul de miercuri, un joc ce ne preocupă pe toți. E important să trecem cu bine peste acest hop pentru că și cei de la Pandurii au avut rezultate foarte bune și sunt o contracandidată la titlu", spune fundașul de 32 de ani.

"Dacă nu merg la Euro să fim sănătoși"

Întrebat de redeschiderea Arenei Naționale, Tamaș a declarat: "Este foarte important să fim acasă la București pentru că aici va veni mult mai multă lume să ne încurajaze. Până acum nu am avut suporterii alături de noi în număr mare și nu ne-a plăcut deloc chestia asta. S-a și văzut!".

Neconvocat de Iordănescu pentru meciurile cu Lituania și Spania, Gabi spune că nu și-a făcut un scop din a prinde Euro: "Vreau să mă gândesc la mine, să îmi fac treaba cât mai bine la echipa de club. Pentru asta mă pregătesc. Nu mă gândesc la echipa națională. Dacă voi arăta că merit să vin la echipa națională, voi fi chemat, probabil că cei de acolo îmi urmăresc evoluțiile. Dacă nu voi fi chemat, noi să fim sănătoși!".

"Nu regret nicio decizie pe care am luat-o în cariera mea. Nu îmi pare rău de nimic! Dacă aș da timpul înapoi, poate nu ajungeam unde sunt și nu jucam la echipele la care am fost"

"Niciodată nu mi-a fost frică de fanii lui Dinamo. Să își vadă de treaba lor că sunt niște bețivi! Să nu se mai ia de familia mea pentru că nu e normal. Eu răspund pentru ceea ce fac cu viața mea"

2.20este cota caselor de pariuri pentru o victorie a Stelei în fața celor de la Pandurii, în timp ce gorjenii au cota 3,05 pentru un succes în fața campioanei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează