FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Tamuz a răspuns ofertei de transfer a Stelei: "Am discutat mult și cu agentul meu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 13:13

Toto Tamuz, atacantul Petrolului, recunoaşte că îi sună tentant un transfer la Steaua, însă marea problemă pentru ca roş-albaştrii să pună mîna pe el este că fotbalistul are oferte şi din alte ţări.

" Steaua este o opțiune foarte bună pentru mine. Am mai multe oferte, o să mă gîndesc în aceste zile să iau o decizie pentru că nu este o decizie ușoară. Steaua m-a vrut și în trecut, am discutat mult și cu agentul meu, dar nu a fost să fie. Poate va fi de data asta, dar orice e posibil în fotbal.

Cred că lucrurile vor fi mai bune pentru mine dacă merg mai departe și o să vedem. Încă nu știu unde o să merg pentru că mai am oferte din Turcia și Franța, multe oferte bune și sper ca lucrurile să fie mai bune pentru mine", a spus Toto Tamuz la Dolce Sport.

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Superliga
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (46)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Iunie 2015, 19:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

onduku
onduku  •  03 Iunie 2015, 17:53

Va semna cu Steaua daca nu vine vreo oferta de jumatate de milion din Turcia. Din Franta nu cred sa-l doreasca cineva, decat daca are un agent bun.

sibelius
sibelius  •  03 Iunie 2015, 17:42
Postat de Cornaciu Raul pe 03 Iunie 2015, 17:21

Imi cer scuze daca te-am deranjat cu ceva, dar ti-am spus nu am nimic cu clubul Steaua, dar cu conducerea actuala a echipei daca mergi acolo iti ratezi cariera. Tu nu vezi ce sume cere ***. Pe chipciu 10 mil de euro? (care da la 10 m peste poarta?Chipciu val maxim 2 milioane de euro, Popa 500 de mii. Steaua ar trebui sa fie o lansare catre fotbalul mare, sa ajute jucatori in cariera nu sa ii ti pana nu mai sunt buni de nimik. Un jucator trebuie tinut un an maxim doi, cand vezi ca e in forma vinde-l. Dca vinzi multi jucatori in campionate din Europa, as aatragi si jucatorii straini. sa fi un Porto la un nivel mic

La ce firma de impresariat lucrezi?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează