FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-STEAUA 1-0

Tănase e ţinut sub cheie de Cîrţu

Articol de - Publicat luni, 11 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2011 23:31

Cîrţu a hotărît ca decarul Stelei să rămînă în cantonament împreună cu restul lotului, deşi nu a evoluat aseară, contra Astrei

Sorin Cîrţu vrea să-l transforme pe Cristi Tănase! Tehnicianul roş-albaştrilor a insistat ca fostul căpitan al Stelei să stea în cantonament, la Ploieşti, împreună cu restul coechipierilor, chiar dacă acesta nu este refăcut după ce s-a accidentat în baie în urmă cu mai bine de două săptămîni. Mijlocaşul de 24 de ani a intrat în colimator după desele escapade nocturne, staff-ul roş-albaştrilor bănuind că unele dintre accidentările sale sînt cauzate şi din pricina vieţii extrasportive pe care o duce Tănase.

Dodel şi căzătura în baie
Fotbalistul adus în Ghencea pentru 1,8 milioane de euro în vara lui 2009 s-a accidentat stupid înaintea meciului cu FC Vaslui, după ce a alunecat şi a căzut în baie. Incidentul s-a petrecut chiar în noaptea dinaintea partidei cu moldovenii, iar Cîrţu s-a enervat atunci teribil. "E incredibil ce se întîmplă la Steaua, mă lovesc doar de lucruri ciudate. Nu ştiu ce e în capul lui Tănase, orice om ştie că nu ieşi din cadă ud direct pe gresie, pui un prosop pe jos să nu aluneci!", a declarat Sorinaccio.

L-a pălmuit după un meci
Într-un interviu acordat Gazetei imediat după instalarea la Steaua, Cîrţu a povestit un episod care l-a avut în prim-plan chiar pe Tănase, cînd ambii erau la FC Argeş. După o înfrîngere a piteştenilor cauzată de o eroare a lui Dodel, Cîrţu i-a aplicat o corecţie fizică jucătorului său în vestiar.

Răduţ şi Brandan acasă
Dacă Tănase a rămas în cantonament înaintea meciului, nu acelaşi lucru s-a petrecut cu alţi doi fotbalişti ai lui Cîrţu. Suspendat pentru partida de aseară, argentinianul Brandan a rămas în Bucureşti, la fel ca şi Răduţ, fotbalist aflat şi el în recuperare după o accidentare mai veche.


Steaua a bătut Dinamo
Roş-albaştrii au cîştigat derby-ul cu Dinamo, 4-2, la juniori republicani A. Partida s-a disputat în Ghencea, iar pentru micii stelişti au marcat: Roşu, Lungu, Lupeş şi Dumitru Irinel. Antrenor la Steaua este Uzunea Dumitru. Pe banca dinamovistă a stat fostul internaţional Ionel Ganea. Portarul de 15 ani al Stelei, Cojocaru, promovat de Sorin Cîrţu la prima echipă la amicalul cu Dacia Chişinău, a suferit o accidentare care-l va ţine pe tuşă cel puţin o săptămînă. Steaua a învins ieri şi la juniori republicani B pe Dinamo, cu 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
axxa84
axxa84  •  11 Aprilie 2011, 10:26

skrap, mai asteapta floriile sa te mancam cu mujdei!

folyo2001
folyo2001  •  11 Aprilie 2011, 09:32

Bai baieti...ziaristilor. Sunteti la fel de clarvazatori ca si comentatorul de aseara care a zis ca MM nu e pe banca, cand el era clar langa Cartu. Eu zic sa va uitati la reluarea meciului si o sa-l vedeti pe Brandan in loja, chiar in spatele lui Tanase.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează