FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Tătăruşanu e într-o mînă! » Portarul s-a accidentat şi ar putea fi înlocuit cu Stanca

Articol de - Publicat duminica, 25 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 martie 2012 22:46

Portarul s-a accidentat la încheietură, nu s-a putut antrena normal ieri, însă staff-ul stelist trage în continuare speranţă că-l va putea folosi mîine, împotriva lui Gaz Metan


Nu eroarea de la golul lui Ilyes e aproape să-l scoată din poartă pe Ciprian Tătăruşanu pentru meciul următor, ci o accidentare pe care goalkeeper-ul roş-albaştrilor o are la o mînă. Mai exact, la încheietură, acolo unde a acuzat dureri aproape insuportabile în ultimele două zile. Ieri, Tătăruşanu nici nu s-a putut pregăti normal sub comanda antrenorului Dumitru Costică şi aseară avea şanse sub 50 la sută să poată fi apt de joc pentru disputa cu Gaz Metan, de mîine seară.

Chiar şi cu această accidentare, şi în pofida prestaţiei slabe de la Tîrgu Mureş, Ilie Stan nu are de gînd să renunţe la Ciprian pentru primul "11" din etapa următoare. "Să faceţi tot posibilul să fie apt de joc, chiar şi la 90 la sută din capacitate dacă va fi, tot pe el îl voi folosi", le-a spus Ilie colaboratorilor săi, dar şi staff-ului medical.

O decizie în privinţa folosirii lui Tătăruşanu va fi luată mîine la prînz, după ce Stan va conduce un antrenament uşor. În plus va avea şi o discuţie cu portarul pentru a-l întreba şi pe el dacă e de acord să joace asumîndu-şi anumite riscuri.

"Nu Tătăruşanu a greşit la faza golului de la Tîrgu Mureş! Dacă balonul ar fi fost urmărit, iar Ilyes nu era lăsat singur în mijlocul careului, nu mai primeam gol"
Ilie Stan, antrenor Steaua

5,94 e media notelor GSP obţinute de Tătăruşanu în acest campionat, doar 6 stelişti avînd calificative mai bune

Stanca n-a mai apărat de 143 de zile
În cazul în care Tătăruşanu nu va putea fi folosit din cauza accidentării, atunci în poarta Stelei va apărea Răzvan Stanca. Fostul fotbalist al lui Pandurii şi U Craiova n-a mai jucat un meci oficial pentru Steaua de aproape 5 luni, mai precis din 3 noiembrie 2011, de la meciul Steaua - Maccabi Haifa 4-2, din grupele Europa League. Stanca (32 de ani) tocmai şi-a prelungit acordul cu Steaua pînă în iunie 2013.

"Giovanni i-a dat teren, Porumboiu i-a făcut casa"
Gigi Becali şi-a continuat atacul la adresa lui Ion Crăciunescu şi a făcut o dezvăluire, în direct, la Contraatac, de la GSP TV: "Crăciunescu a fost servitorul lui Adrian Porumboiu, apoi al lui Giovanni Becali şi acum e frustrat că nu are şi el bani la fel ca patronii din Liga 1 şi s-a gîndit să dea un tun. Păi, vă spun eu, Giovanni i-a dat un teren în Pipera, pe care Porumboiu i-a construit o casă".

Brandan, încă o pasă de gol
Fostul fotbalist al Stelei continuă să aibă evoluţii foarte bune la noua lui echipă din China. Liaoning Whowhin a teminat nedecis cu Changchun Yatai, scor 3-3, iar argentinianul a oferit o pasă decisivă, ajungînd să aibă 3 assisturi în primele 3 etape din prima ligă chineză. Brandan şi Liaoning au 5 puncte, sînt neînvinşi, şi se află pe podiumul clasamentului.

Edi critică jucătorii
Secundul Eduard Iordănescu a detaliat de ce înaintea eşecului cu FCM Tg. Mureş a spus că "Steaua are şanse mici la titlu". "Mesajul meu era de mobilizare, nu ştiu de ce a fost altfel interpretat. Seria de 3 victorii generase o stare de euforie nejustificată la nivelul grupului, transformată într-o relaxare şi deconectare atît la antrenamente, cît şi în afara terenului. Am considerat că acel mesaj public poate avea un efect important şi asupra jucătorilor. Din păcate, jocul mi-a confirmat îngrijorarea. Cred cu tărie că avem nu doar cel mai valoros grup din Liga 1, dar şi un grup de caracter şi vom trece rapid peste episodul Mureş", a spus Edi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  25 Martie 2012, 13:09
Postat de fcpipera pe 25 Martie 2012, 10:33

V-ati gandit vreodata cum ar arata Gigi Becali fara Steaua? Ar fi un anonim, un Neica-Nimeni.

Intre tine și el nu e mare diferență: doi bolnavi care nu merg la medic.

statham_j
statham_j  •  25 Martie 2012, 11:29
Postat de fcpipera pe 25 Martie 2012, 10:33

V-ati gandit vreodata cum ar arata Gigi Becali fara Steaua? Ar fi un anonim, un Neica-Nimeni.

pe cine intereseaza becali? doar pe tine....

hanmocar
hanmocar  •  25 Martie 2012, 11:11

FORZA STEAUA ! FORZA GIGI ! FORZA STANCA ! FORZA RADUT !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează