FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - PETROLUL

Team-managerul lui FC Braşov susţine că a fost agresat de Cosmin Contra: "M-a pocnit şi înjurat!"

Contra și-a ieșit din pepeni după ce a pierdut două puncte imense +1   FOTO
Contra și-a ieșit din pepeni după ce a pierdut două puncte imense

Articol de , - Publicat marti, 25 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 februarie 2014 23:17

Oficialul susţine că tehnicianul, nervos pe arbitri, l-a atacat pe tunel fiindcă i-ar fi spus că nu are de ce să certe brigada. Antrenorul Petrolului neagă orice contact fizic: ”S-a discutat doar pe un ton mai ridicat”.

Nervii lui Cosmin Contra au cedat la finele partidei FC Braşov - Petrolul 1-1, după ce echipa sa a fost egalată în ultimul minut de prelungiri. Asta pretinde Irinel Manta, fost jucător al "Steagului" şi actual team manager al ardelenilor: "M-a pocnit şi m-a înjurat".

Concret, povesteşte oficialul, tehnicianul găzarilor ar fi apostrofat brigada de arbitri în momentul intrării pe tunel de la finalul meciului, cînd el a intervenit. "I-am strigat «Tot voi sînteţi nemulţumiţi, cînd Aganovici a fost eliminat aiurea?!»".

"Replici aprinse, nu contact fizic!"
"Apoi, îndreptîndu-mă spre spălătorie, aproape de vestiarul lor, Contra a venit şi mi-a dat un pumn în spate! Mi-a strigat «F**-ţi ochelarii m**i»", povesteşte Manta. Care însă nu l-a sesizat pe arbitrul Balaj referitor la moment. "Am martori, jucătorii şi fiul meu", conchide oficialul Braşovului.

Cosmin neagă amploarea incidentului: "E adevărat că au existat nişte replici mai aprinse, dar nu s-a ajuns în nici un caz la contact fizic. Erau o grămadă de oameni care nu aveau ce să caute în preajma vestiarului Petrolului. Probabil, sînt acum oameni care vor să iasă în evidenţă cu nişte declaraţii!".

Mutu, aşteptat 30 de minute!
Dacă majoritatea jucătorilor Petrolului au plecat la autocar imediat după finalul meciului, Adi Mutu s-a lăsat aşteptat jumătate de oră! "Briliantul" a ieşit ultimul din vestiar, s-a fotografiat cu fanii pătrunşi la vestiare şi a fost însoţit de o gardă de corp.

"Am vrut să ripostez, însă m-am oprit la timp. Ar fi degenerat lucrurile şi aş fi implicat clubul într-un scandal care nu-şi avea rostul" (Irinel Manta, team manager FC Braşov)

"Nu am la cunoştinţă vreun amănunt despre un incident de acest gen" ( Cristian Balaj, arbitru)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
mihailstefan2004
mihailstefan2004  •  25 Februarie 2014, 14:46

bai stelisti de doi lei, ce mare rahat a facut contra ? o fi comentat ardeleanul ala putin si i-a tras gurita o stachie. ce sunteti asa scandalizati ? a am uitat voi sunteti invatati sa va bata mm in tribunele voastre si sa nu comentati decat pe altii

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  25 Februarie 2014, 14:34

Contraguritabatausul un demn reprezentant al gazarilor !

danmitrescu
danmitrescu  •  25 Februarie 2014, 12:51

limbutul asta are impresia ca a inventat roata.mi-as dorii sa-l vad plecat prin spania pe unde vrea el.sa-si rupa gatul si sa termine cu aerele astea de mare antrenor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează