FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - U CLUJ 0-0

Tehnicianul lui "U" a trecut de la "Clau-gol" la "domnul Niculescu"

Niculescu
va intra la
anul și în
posesia
categoriei A
de antrenor
Foto: Lorand
Vakarcs
Niculescu va intra la anul și în posesia categoriei A de antrenor Foto: Lorand Vakarcs

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 martie 2012 20:19

Antrenorul de 35 de ani al "şepcilor roşii" a povestit cum face trecerea în noua meserie, dar a mărturisit că încă mai ia în calcul să mai bată mingea, pe teren, într-un meci oficial


- Domnule Claudiu Niculescu, cum vă simţiţi în noua postură, cea de antrenor?
- Sună ciudat, nu-i aşa?! Acum mi te adresezi, ca şi alţii, cu "domnule", sună cam protocolar. Preferam vremea cînd eram "Claudiu", era mai simplu. Trebuia să vină şi vremea asta, să îmbrac costumul de antrenor, chiar dacă, momentan, e vorba de trening.

- Era mai frumos cînd eraţi doar jucător?
- Era mai frumos cînd aveam, cu toţii, 20 de ani?! Pentru un fotbalist, nimic nu se compară cu momentul petrecut pe teren, cu echipa, cu mingea la picior. Nici dacă aş avea de pe acum cel mai mare succes ca antrenor, tot nu s-ar compara cu momentele petrecute pe gazon. Acelea au un farmec aparte. Nu mă plîng, toate în viaţă au un curs firesc.

- Cum vă simţiţi ca antrenor al celor care pînă mai ieri vă erau colegi?
- E un grup unit, băieţii sînt capacitaţi pentru a scoate rezultate bune, sper să le şi avem întrucît suporterii clujeni merită momente frumoase.

- Nu vă vine să mai intraţi pe teren?
- O să reîncep antrenamentele cu echipa, dar ar fi cam greu să dau comenzi de pe bancă, după care să fug repede să mă încălzesc şi apoi să intru şi pe teren, să vorbesc şi de acolo. Poate voi mai reveni pe gazon, spre finalul campionatului... Acum am o altă misiune şi sper să mă achit cu brio de ea pentru oamenii de caracter ce-au avut mare încredere în mine.

"Sînt la începutul unui drum pe care l-aş vrea glorios, însă e prea devreme să vorbesc despre Claudiu Niculescu - antrenorul. E vremea să ne pregătim şi să obţinem rezultate bune, pentru că U Cluj merită un loc cît mai sus în clasament"
Claudiu Niculescu, antrenor U Cluj

5 meciuri are Niculescu ca "principal" al lui U Cluj: 1-1 cu Pandurii, 0-3 la Rapid (în 2010), 2-2 la Petrolul, 3-1 cu Astra şi 0-0 la Chiajna

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  26 Martie 2012, 22:28

SUCCES IN NOUL DRUM! SUCCES IN TOT CEEA CE-TI DORESTI SA FACI SI SPER SA MAI RAMAI ANTRENOR LA NOI VREO DOI-TREI ANI MACAR :D! SUSTINEREA SUPORTERILOR O AI! STIM TOTI CE CARACTER DE APLAUDAT AI IN SPATE! BRAVO! MULTA BAFTA CLAUDIU ;) !!!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  26 Martie 2012, 12:12

Sint destui extraterestrii in fotbalul romanesc, incepind cu "finantatorii" si terminind cu multi dintre jucatori. Clau-Gol e un om de fotbal care a avut multe reusite si e de salutat faptul ca ramine in "fenomen". E nevoie de mult mai multi ca el daca vrem sa se schimbe ceva intr-o buna zi!

mircea33
mircea33  •  26 Martie 2012, 10:04

CLAUGOL, NU UITA, CRAIOVA E CASA TA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează