FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - "U" CLUJ, MÎINE, 19:45, DIGI1, LOOK, GSP.RO

Teja va privi meciul Petrolului din tribune » Un alt antrenor debutează pe banca ploieştenilor

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 14:30

Valentin Sinescu debutează, mîine, pe banca Petrolului, ca antrenor principal, într-un joc cu Universitatea Cluj foarte important pentru gruparea oaspete.

"Este un meci care se desfăşoară într-un context ingrat în cazul ambelor echipe. Miza este imensă, pentru clujeni, dar şi pentru noi, care ţintim locul trei la finele campionatului. Pentru oaspeţi meciul pare a fi chiar decisiv. Este o încărcătură foarte mare, dar eu aştept o reacţie corectă din partea jucătorilor Petrolului", a precizat Valentin Sinescu.

Tehnicianul a avut, ieri, o întrevedere cu Andi Crîngu, directorul general executiv al clubului ploieştean, în urma căreia şi-a dat acordul de a continua şi în sezonul viitor la Petrolul în colectivul tehnic coordonat de Mihai Teja.

Mircea Rednic şi-a dat demisia de la Petrolul etapa trecută, iar locul său a fost luat de Valentin Sinescu, cel care i-a fost secund. Din vară, însă, principal pe banca ploieştenilor va fi Mihai Teja.

Petrolul va întîlni mîine pe teren propriu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa 31-a din Liga 1, de la ora 19:45, în direct pe Look Tv, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează