FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE / Ţucudean se face! » Atacantul ajunge diseară în Bucureşti!

Dinamo a încasat un milion de euro de la Standard pentru transferul lui George Ţucudean
Dinamo a încasat un milion de euro de la Standard pentru transferul lui George Ţucudean

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 27 august 2013 15:49

UPDATE 15:40 / Aşa cum Gazeta a anunţat în ediţia tipărită de astăzi, Ţucudean va fi împrumutat la Dinamo. De altfel, fotbalistul urmează să ajungă diseară în Bucureşti pentru a se alătura cît mai repede lotului dinamovist.

*************

Dinamo s-a înţeles ieri cu belgienii asupra împrumutului vîrfului de 22 de ani, care urmează să vină la Bucureşti pentru a semna contractul


Transferul lui George Ţucudean se va realiza în sfîrşit! Dinamo s-a înţeles ieri cu Standard Liege asupra împrumutului pe un sezon al atacantului de 22 de ani. Belgienii vor suporta 12.000 de euro pe lună din salariul de 20.000 de euro lunar, Dinamo urmînd să plătească restul.

Telenovela Ţucudean a avut episoade uimitoare în ultimele zile. Săptămîna trecută, transferul era ca şi realizat, dar Constantin Anghelache s-a înţeles verbal cu Jovan Kostovski şi i-a sunat pe agenţii lui George: "Avem un acord cu macedoneanul, aşa că nu-l mai putem aduce şi pe Ţucudean".
Acum, cînd Kostovski s-a înţeles cu Leuven, din prima ligă belgiană, Anghelache a reluat pista Ţucudean. Atacantul vrea să vină şi împrumutul este ca şi făcut, numai că interesată de serviciile lui mai este o formaţie din Rusia.

"Standard şi-a dat acceptul pentru împrumutul meu la Dinamo, acum domnul Anghelache trebuie să ofere un răspuns. Eu mai am şi o ofertă sigură din Rusia, dar aş prefera să revin acasă"
George Ţucudean, atacant Standard

6 goluri a marcat George Ţucudean în cele 18 meciuri jucate pentru Dinamo în prima parte a sezonului precedent

Roti pe lista lui Celtic
Golgeterul la zi al roş-albilor, Dorin Rotariu, 19 ani, a atras deja atenţia unor cluburi din străinătate. "Are calităţi extraordinare, va ajunge jucător mare de tot dacă sănătatea îl ajută. Pentru că el nu are alte probleme, e cuminte. Iubeşte fotbalul mult, are execuţii de fotbalist. A venit un impresar din Italia, m-a întrebat dacă nu e de transferat. Şi Celtic Glasgow este interesată. Dar nu se pune problema acum să plece", a comentat Anghelache la Radio GSP.

"Kostovski este al nostru"
Deşi Jovan Kostovski a ajuns la Leuven spre a semna cu ultimul loc din Belgia, Dinamo, prin vocea lui Constantin Anghelache, anunţă: "Am făcut plata către Vardar Skopje, de pe 22 august, trebuia să ajungă fotbalistul la Bucureşti, nu pricepem de ce n-a fost aşa?! Dacă nu le convin banii noştri, să-i trimită înapoi, deşi nu e corect aşa. Însă nu putem sili pe nimeni". Roş-albii achitaseră, conform clauzei atacantului, suma de 40.000 de euro. "Cîinii" n-au de gînd, momentan, să reclame cazul şi la UEFA.

Confirmare de la Şahtior
Dinamo aştepta aseară răspunsul final al lui Şahtior Doneţk pentru un amical sîmbătă, 7 septembrie, de la ora 19:00, pe arena din Ştefan cel Mare. Iniţial, urma să fie un triunghiular la care să participe şi Dinamo Moscova, dar Dan Petrescu a preferat să programeze un meci de verificare cu Anji.

Inbox
- Ivorianul Zougoula este aşteptat la vizita medicală, abia apoi urmînjd să semneze actele de transfer. "Mai căutăm un atacant, nu ne grăbim, mai sînt unii care rămîn de căruţă sau nu prind trenul de seară", a comentat preşedintele dinamovist.
- Anghelache spune că Matei nu e supărat pe Mulţescu: "Copilul stătea pe un scăunel în vestiar, am mers şi l-am mîngîiat pentru că era trist, i-am zis că trebuie să ţină capul sus, va juca şi mai bine, însă Cosmin n-a avut niciodată vreun reproş la adresa antrenorului".
- Preşedintele roş-albilor a anunţat ieri: "Vom mai face în jur de şase transferuri la iarnă. Dacă ne reuşesc cinci dintre cei 12 aduşi în această vară, să fie titulari, sîntem mulţumiţi".

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (12)
gymd
gymd  •  01 Septembrie 2013, 11:10
Postat de ave_biancorossi pe 27 August 2013, 20:12

era de preferat kostovski, un golgeter sigur. dar nici tucudean nu e rau.

era bine de tot sa-i fi avut pe toti 3 adika Tucudean,Kostovski si Zougala

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  27 August 2013, 20:12

era de preferat kostovski, un golgeter sigur. dar nici tucudean nu e rau.

zidane92
zidane92  •  27 August 2013, 19:26
Postat de dorelus pe 27 August 2013, 16:09

SALUTARE.Oameni buni eu stau la liege si va rog sa ma credeti ca Rednic a fost dat afara pt ca a dat teapa lui Standard prin aducerea printisorului si a lui Tucudean.Am citit in urma cu citeva zile ca mai marele Tucudean ar avea alte oferte si ca Dinamo are interes sa se grabeasca!!!Da Domnule Negoita dati cu bani pe fereastra pt ca Tucudean nu are loc nici de divizia b in romania.doresc sa ma insel dara viitorul ne va arata daca bat apa in piua. doamne ajuta

nu stiu cata dreptate ai cu tepele in momentul in care fanii lui standard au cerut demisia presedintelui ca l-a dat afara pe rednic dar sa spui ca tucudean e atacant de liga 2 din romania inseamna ca stii fotbal mult de tot dinu e invidios pe tine:))) tucudean daca e pregatit fizic da 8-10 goluri pana in iarna fiti atenti cand esti obisnuit cu temutul campionat al belgiei uiti ce nivel are fotbalul in romania liga 1 din romania e cu 3 clase peste liga 1 din belgia oricand iar echipele de top din romania le fac zob pe standard si anderlecht belgienii nu mai exista in europa la echipe de club de 10 ani iar la nationale de vreo 25-30 de ani

Vezi toate comentariile (12)
Comentează