FOTBAL  »  Superliga  »  CEDEAZĂ DRAGOMIR?

Televiziunile insistă ca meciurile ultimei etape să nu se joace toate la aceeaşi oră!

dumitru dragomir, presedinte lpf
dumitru dragomir, presedinte lpf

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Deţinătorii drepturilor TV pentru transmisiunile Ligii 1 speră să-l convingă pe Dumitru Dragomir să accepte programarea meciurilor din ultima etapă la ore diferite.

 

Motivaţia celor de la RCS-Antena1 este că multe dintre jocuri nu au aproape nicio miză în condiţiile în care campioana şi ocupanta locului secund sînt deja hotărîte, la fel şi trei din patru retrogradate. Mize majore ar fi la întîlnirile disputate de Rapid şi de Dinamo, pentru Europa League, şi partidele pe care le dispută Universitatea Craiova, Pandurii şi Poli Iaşi.

Propunerea televiziunilor este ca doar aceste meciuri să se joace în paralel, iar celelalte să fie programate în aşa fel încît să poată fi transmise la televizor şi altfel decît alternativ.

Deocamdată, singura decizie a LPF este devansarea cu o ora a meciurilor, de la 17:00, la 16:30

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
 •  18 Mai 2010, 18:44

inainte sa publicati acest articol l-a recitit vreunul dintre voi?! ziaristii lu' peste. vai de capul vostru

teroristul
teroristul  •  18 Mai 2010, 18:41

la fel si 3 din 4 sunt deja retrogradate,care este a 3a domnule mitica?spunene si noua sa nu mai stam cu sufletul la gura

 •  18 Mai 2010, 17:53

Deocamdată, singura decizie a LPF este devansarea cu o ora a meciurilor, de la 17:00, la 16:30

Vezi toate comentariile (22)
Comentează