FOTBAL  »  Superliga  »  FURTUNĂ ÎN ARBITRAJ

Ţerbea rămîne în arest! Curtea de Apel a respins eliberarea pe cauţiune

Sorin Ţerbea
Sorin Ţerbea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 19:28

Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul DNA-ului şi a decis ca omul de afaceri Sorin Ţerbea să rămînă în continuare în arest. Tribunalul acceptase cererea de eliberare şi stabilile o cauţiune de 35.000 de lei.

Sorin Ţerbea, un apropiat al clubului FCM Tîrgu Mureş, a fost arestat pe 25 septembrie pentru 29 de zile, împreună cu şeful CCA, Vasile Avram, într-un dosar în care cei doi sînt acuzaţi de dare şi luare de mită.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
bfranzknorr
bfranzknorr  •  17 Octombrie 2011, 20:37

Foarte bine, dealtfel aici la tg-mures s-a iscat un scandal originae coruptiei de aici, viceprimarul claudiu maior a sarit la beregata sefei DNA curca elena din mres, bine fa ca nu ne-ai anuntat ca vin astia din bucurestii peste noi..............! etc. mai vrei si un mandat nou, sa te mai vad la usa mea la cersit.................. si chesti din astea! Sincer, am o stima pentru DNA muresan, cel putin nu se siesc, ei fac jocurile interlopilor si hotilor politruci si nu se mai murdaresc cu oamenii cinstiti si saraci ! Jos palaria !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează