FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tertip pentru CFR » Weldon a obţinut rezilierea contractului cu Benfica

Weldon i-a
Weldon i-a "driblat" pe portughezi pentru a putea semna cu CFR

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 04 iulie 2011 12:32

Atacantul a dat asigurări în presa din Portugalia că nu va pleca la Cluj, pentru că are o ofertă din Brazilia, pentru a facilita rezilierea contractului cu Benfica. Fotbalistul va fi prezentat oficial la CFR înaintea plecării în al doilea cantonament

Weldon a reuşit într-un final să rupă contractul cu Benfica. Vîrful a recurs la un tertip în cadrul unei întrevederi cu preşedintele Luis Filipe Vieira şi directorul sportiv Rui Costa. Jucătorul de 30 de ani le-a transmis oficialilor "vulturilor" că nu va da curs unei oferte de la
CFR şi că-şi va continua cariera în Brazilia. Aceasta în condiţiile în care Paszkany şi Mureşan confirmaseră oficial transferul său.

Weldon a jucat tare şi-n faţa ziariştilor portughezi. "Am cerut să plec în Brazilia, unde am oportunitatea de a găsi un club la care să joc. N-am jucat prea mult în sezonul trecut, mai aveam un an de contract, dar m-am întîlnit cu oficialii de la Benfica şi le-am cerut să mă lase să plec", a spus atacantul sud-american.

Cînd s-a văzut cu sacii în căruţă, Weldon a luat primul avion spre Cluj. Jucătorul va face deplasarea în al doilea cantonament al vişiniilor, iar Jorge Costa speră să-l aducă la un nivel fizic optim pînă la startul stagiunii. Clujenii îl privesc pe Weldon drept cel mai important transfer al verii şi, în mod normal, brazilianul va fi titular incontestabil. Acesta poate juca pe postul de vîrf împins, dar poate acoperi şi banda stîngă, în sistemul 4-3-3.

5 goluri în 16 meciuri a marcat Weldon în tricoul Benficăi, echipă ce l-a avut sub contract timp de două sezoane

"Contractul lui Weldon e înregistrat, e jucătorul lui CFR. Va face deplasarea cu echipa în al doilea cantonament din Austria" - Arpad Paszkany, patron CFR

"Kone trăieşte în trecut"
Paszkany a reafirmat că va sesiza Comisia de Disciplină a FIFA pentru declaraţiile lui Yssouf Kone din presa norvegiană. "Nu e prima oară. Spune nişte aberaţii, copilării. Cine mă cunoaşte, ştie cît de mult detest să vorbesc urît. Transferul lui Kone la Cluj a fost o mare
ţeapă. Noi am fost păcăliţi. Nu-mi place să dau replici, să cobor la nivelul lui. Dacă ar fi deştept ar privi în prezent şi spre viitor. Dar din cîte înţeleg, nu joacă nici la Valerenga, şi atunci îi rămîne doar exprimarea unor frustrări", a spus Paszkany.

Undă verde pentru Gabi Mureşan
Şi Paszkany e de acord cu transferul lui Gabi Mureşan la gruparea chineză Changchun Yatai, pentru un milion de euro. "Din punctul meu de vedere poate pleca liniştit. Dar la CFR nu e dictatură. Trebuie să fie de acord toate cele trei părţi implicate, clubul cedent, clubul cesionar şi jucătorul", a declarat finanţatorul "vişiniilor".

Maftei revine în septembrie
Fundaşul Vasile Maftei va pierde primele etape din campionat. Jucătorul se află în recuperare după o operaţie la genunchi. În aceste, condiţii Piccolo ar putea continua la CFR. Decizia îi va aparţine antrenorului, spune Paszkany. "Felice Piccolo? Cheia e la Costa. Cadu e suspendat în prima etapă, Matfei nu poate juca. S-ar putea să mai aducem un fundaş central", a mărturisit omul de afaceri clujean.

Atac dur la Iancu
Patronul clujenilor nu s-a ferit ieri să-l atace pe Marian Iancu, indicîndu-l drept responsabil pentru retrogradarea lui Poli. "Sînt unele persoane în Liga I cărora le place enorm să vorbească şi să apară continuu pe la televizor sau prin ziare. De unul am scăpat. Sper ca
măcar doi-trei ani să stea în B. A mai rămas celălalt...Îmi pare rău pentru echipele retrogradate, jucători, antrenori, dar nu-mi va părea rău niciodată pentru conducătorii care au împins cluburile aici", a spus Paszkany.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  19 Iulie 2011, 19:41
Postat de mutu14 pe 04 Iulie 2011, 15:56

Pare un jucator bun daca vine de la Benfica, vom vedea.

Ne descurcam cu relatiile pe care le avem cu FC Porto!

mutu14
mutu14  •  04 Iulie 2011, 15:56

Pare un jucator bun daca vine de la Benfica, vom vedea.

vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2011, 13:01

In concluzie: si-au distrus relatia buna pe care o aveau cu Benfica!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează