FOTBAL  »  Superliga  »  

Thininho nu mai vine

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2008 00:00

După ce au negociat şi au bătut palma cu fundaşul portughez Thininho, gorjenii s-au trezit cu refuzul fotbalistului. Din anumite motive, fotbalistul nu a mai semnat cu Pandurii, justificarea oficială fiind aceea că timpul a fost prea scurt pentru perfectarea actelor. Vestea i-a luat prin surprindere pe oficialii gorjeni care în acest moment se reorientează spre un alt jucător.

Transferul lui Thininho a căzut deoarece timpul pentru perfectarea actelor era mult prea scurt. Noi am trimis faxuri cu contractul dar nu au ajuns în timp util, el nu a mai avut timp să ajungă în ţară şi am renunţat la această idee de a-l transfera”, a declarat Adrian Ilie.

Cum însă fotbalistul era liber de contract, el putea să semneze înţelegerea cu Pandurii în orice moment, chiar şi după expirarea perioadei de transferuri. Totuşi, între cele două părţi au apărut unele probleme de comunicare, Miguel Angelo „Thininho” refuzînd să evolueze în România, la o echipă din subsolul clasamentului.

Gorjenii au însă probleme pe stînga, deoarece Cardoso nu mai intra în graţiile antrenorului Eugen Neagoe. După meciul de la Braşov, Neagoe a avut un conflict verbal cu brazilianul. Tehnicianul i-a reproşat mai multe fundaşului stînga, moment în care jucătorul a răbufnit şi i-a replicat lui Neagoe. Din acel moment, întîmplător sau nu, Cardoso nu a mai jucat nici măcar un minut, motivul oficial fiind acela că jucătorul este accidentat. În Ghencea, deşi era apt din punct de vedere fizic, Cardoso nu a făcut parte din lotul de 18 trecut pe foaie. Neagoe a preferat să mizeze pe o improvizaţie titularizîndu-l pe Mîndrean pe postul de fundaş stânga, deşi acesta este de profil fundaş dreapta.

Mai mult, ieri, impresarul Adrian Ilie a anunţat: „Căutăm în continuare un fundaş stânga liber de contract pentru a-l mai putea transfera”. Astfel, gorjenii caută să se întărească pe postul pe care joacă şi Cardoso, semn că jucătorul brazilian nu mai intră în graţiile lui Neagoe. Este foarte posibil ca în următoarele etape fotbalistul să nu mai apară în primul 11 al gorjenilor. Cum Adrian Ilie caută în întreaga lume jucători care să acopere acea zonă stînga a defensivei gorjene, Cardoso pare condamnat să privească toate meciurile fie de pe banca de rezerve, fie la tv, sau din tribună.

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează