FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL

Tibi Bălan a fost exclus din lotul Sportului de patronul Şiman: "Ieşi afară, nesimţitule!"

Articol de - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2011 20:25

Şiman l-a exclus ieri din lot pe Bălan. Motivul? Mijlocaşul citea un ziar cînd finanţatorul a intrat în vestiar

Vestiarul Sportului a explodat din nou. Înaintea antrenamentului de ieri dimineaţă, Vasile Şiman şi Tibi Bălan au avut un schimb dur de replici care s-a lăsat cu excluderea fotbalistului de 30 de ani de la prima echipă pe o perioadă nedeterminată. Golgeterul "studenţilor" frunzărea un ziar în aşteptarea şedinţei de pregătire, dar a avut parte de un moment neplăcut cînd patronul clubului a intrat în vestiar. A urmat un dialog şocant între cei doi:

- Şiman: Bă ăsta, nu vezi că am intrat în vestiar?! Lasă, naibii, ziarul ăla!
- Bălan: "Bă ăsta" are un nume.
- Şiman: Bă nesimţitule, poate îţi trag una!
- Bălan: Hmm, nu prea cred!
- Şiman: Ieşi afară din vestiar, golanule! Eşti exclus din lot!

Mijlocaşul nu a vrut să comenteze întîmplarea, dar a confirmat excluderea: "Şiman a intrat nervos şi a început să ţipe la mine. Da, m-a exclus din lot, nu ştiu ce voi face în continuare". Tibi a depus şi memoriu acum două săptămîni pentru a deveni liber de contract, el nefiind plătit de peste 8 luni! Azi are loc prima înfăţişare în acest caz.

8.000 de euro e salariul lunar al lui Bălan, cel mai mare din lotul Sportului

Mulţescu s-a sucit
Gigi Mulţescu s-a răzgîndit ieri şi a acceptat să continue pe banca Sportului pînă la finalul sezonului: "Jucătorii au intrat în cantonament după meciul cu Timişoara şi apoi şi-au cerut şi scuze. Au arătat caracter şi voi fi alături de ei pînă la final". Antrenorul de 59 de ani îşi anunţase demisia duminică, după ce, iniţial, alb-negrii au refuzat să intre în cantonament.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
flocirica
flocirica  •  12 Aprilie 2011, 14:04

siman e un agarici...asta INCHIRIAZA JUCATORII de parca sportul ar fi firma de leasing a ma-sii...eu in locul lui balan l-as fi scuipat intre ochi si i-as fi dat si un sut in gura (chiar si pe spate facuta miscarea CA CU POLI, SIMANEEEEE). un patron care nu merita nici un fel de respect...auzi sa nu-l plateasca 8 luni? "BA ASTA NU VEZI CA AM INTRAT IN VESTIAR?" UN VAGABOND, ASTA E SIMAN...

gicutzu69
gicutzu69  •  12 Aprilie 2011, 11:10

Pacat de Tibi Balan,ca si Dacian Varga au fost dusi cu presu de Siman o gramada de timp.Consider ca ar fi devenit un mare jucator daca pleca la timpul lui,ma tem ca acum nu prea mai are foarte mult timp la dispozitie,pacat

star01
star01  •  12 Aprilie 2011, 09:37

pai,nu degeaba ucraineanul pripasit prin capitala ,este finul lui utecila!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează