FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA-BĂLAN

Tibi Bălan: "Vreau să joc la una din primele şase echipe din Liga I"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Împrumutat sezonul trecut la Rapid, Tibi Bălan aşteaptă cu sufletul la gură să afle care va fi viitoarea sa destinaţie.

"Sper să joc la una din primele şase echipe ale Ligii I sau în străinătate. Deocamdată nu ştiu de nici o ofertă. Mai am doi ani contract cu Sportul şi voi rămîne acolo dacă nu primesc propuneri.

Ideal ar fi să joc în străinătate. Aş fi dispus să renunţ la performanţă pentru un contract mai bun din punct de vedere material. Sper să se rezolve cît mai repede situaţia mea", a declarat Tibi Bălan la Contraatac pe GSP TV.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  04 Iunie 2010, 19:54
Postat de drak0o pe 04 Iunie 2010, 18:49

as renunta la performanta pt bani.... si va mai mirati de ce am ajuns unde am ajuns

Exact acelasi lucru voiam si eu sa spun. Adica omu in loc sa faca performanta si sa-si vada de treaba lui, el prefera sa plece pe 200.000 de euro in plus p an la o ehipa d liga a 3 a din spania, anglia etc... Mentalitate 100% de roman... Dar daca face performanta, ajunge un nume mare si ar castiga 2 milioane pe an... atunci cum ar fi? Toate rahaturile care se intampla in tara asta sunt din cauza oamenilor de genul asta... asa ca nu va mai mirati ca suntem in r@h@t la toate capitolele...

 •  04 Iunie 2010, 19:00

fraiere si eu vreau BMW da cu salaru' meu nu pot,tre sa ai si valoare ca sa joci la primele 6 echipe ,ori tu mai tre sa te mai nasti odata si nici atunci nu e sigur

drak0o
drak0o  •  04 Iunie 2010, 18:49

as renunta la performanta pt bani.... si va mai mirati de ce am ajuns unde am ajuns

Vezi toate comentariile (5)
Comentează