FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Tibi Lung îşi înlocuieşte tatăl şi va fi antrenorul fratelui său la Craiova

Tibi Lung a revenit la Craiova de această dată în postura de antrenor cu portarii
Tibi Lung a revenit la Craiova de această dată în postura de antrenor cu portarii

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 21:58

Fostul portar al Stelei, Tiberiu Lung, a fost numit antrenor cu portarii la Universitatea Craiova. Tibi l-a înlocuit în această funcţie chiar pe tatăl său, Silviu Lung, care e aproape de a i se alătura lui Aurel Ţicleanu la Uhud Club, echipă din liga secundă din Arabia Saudită.

Tiberiu Lung are 33 de ani şi  a apărat ultima dată în Africa de Sud, la echipa Mpumalanga Black Aces. Tibi revenise la un moment dat în România pentru a se opera după o accidentare gravă suferită la echipa africană.

Poarta la Universitatea Craiova devine astfel o "afacere" a familiei Lung. Silviu Lung junior este goalkeeper-ul de bază al Craiovei şi a fost antrenat pînă acum de tatăl său, care va juca rolul de supervizor. După numirea lui Tibi Lung în funcţia de antrenor cu portarii, Silviu Lung junior va fi pregătit de acum încolo de fratele său.

După experienţa "traumatică" pe care a avut-o cu Victor Piţurcă, Adrian Mititelu aplică la Universitatea o strategie originală în ceea ce priveşte stafful tehnic. Numirea lui Dorel Stoica în rolul de antrenor principal a surprins pe toată lumea. Pe aceeaşi linie "surprinzătoare", secundul lui Stoica a fost ales Dragoş Stăvaru.

Stăvaru e un fost fotbalist al Craiovei în vîrstă de doar 24 de ani şi care a strîns în toată cariera 3 meciuri în Liga 1 şi 12 în liga a 2-a.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mocioalca
mocioalca  •  07 Iulie 2011, 23:36
Postat de lukasoil3 pe 07 Iulie 2011, 22:55

omul e 3 in 1, ca Nescafe; e din Galati, a tinut cu Craiova dar are la logo sigla Stelei :))

da si doarme sub podul grant ca un caine pana la moarte...:)))

lukasoil3
lukasoil3  •  07 Iulie 2011, 22:55
Postat de the_jocker pe 07 Iulie 2011, 22:23

si cu Steaua cum faci ??? :)

omul e 3 in 1, ca Nescafe; e din Galati, a tinut cu Craiova dar are la logo sigla Stelei :))

the_jocker
the_jocker  •  07 Iulie 2011, 22:23
Postat de buffalo_0610 pe 07 Iulie 2011, 22:15

Am tinut cu Craiova, dar vad ca Dl Mititelu a luat-o putin razna. Pacat, Un galatean carea tinut cu Craiova.

si cu Steaua cum faci ??? :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează