FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Tibi Moldovan şi Ionuţ Savu aproape de OFI Creta

Articol de - Publicat joi, 08 ianuarie 2009 00:00

Şuleap, coleg cu Bărcăuan
Cosmin Bărcăuan l-a adus lîngă el, la OFI Creta, pe finul său, Marius Şuleap. Mijlocaşul de 29 de ani a semnat pe 2 ani şi jumătate cu gruparea elenă, transferul fiind intermediat chiar de Bărcăuan, care evoluează în Grecia de 2 ani şi jumătate.

Moldovan şi Savu, spre Grecia

Atacanţii Tiberiu Moldovan (27 de ani) şi Ionuţ Savu (32 de ani) sînt monitorizaţi de clubul grec OFI Creta, unde ar putea ajunge prin intermediul unor impresari, pentru a da probe de joc. Moldovan a primit a primit un act de la clubul său, Farul Constanţa, conform căruia se poate transfera în termen de 10 zile la orice echipă care plăteşte 75.000 de euro. Savu, ultima dată la Dacia Mioveni, este liber de contract.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează