FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - OŢELUL 3-0

Tibor Selymes a pus tunurile pe arbitri după înfrîngerea cu Viitorul: "Şi furaţi, şi băgaţi în spital!"

În Liga 1, Selymes are 3 eșecuri pe banca Oțelului: 0-4 la Pandurii, 0-3 cu Steaua și 0-3 la Viitorul
În Liga 1, Selymes are 3 eșecuri pe banca Oțelului: 0-4 la Pandurii, 0-3 cu Steaua și 0-3 la Viitorul

Articol de - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:40

Selymes a răbufnit în urma înfrîngerii de sîmbătă. Galaţiul a primit al 10-lea "roşu" în 11 runde.

Colţescu e pus la colţ de antrenorul Oţelului. Nemulţumit de prestaţia arbitrului, Tibor Selymes a reacţionat ieri pentru Gazetă: "M-am săturat ca meci de meci să fac analiza tehnică a echipei doar 20-30 de minute. Că dacă rămîn în 10 jucători, ce să mai analizez?! În fiecare săptămînă mi se elimină cîte un jucător... Toată lumea are ceva cu noi, m-au sunat prietenii să-mi zică «Băi Tibi, arbitraj ca pe vremea lui Ceuşescu!». Alex Zaharia a ajuns şi el la urgenţă, are ruptură de ligamente. Alţii băieţi de-ai mei au fost călcaţi pe gleznă, au picioarele umflate cît butucu', iar adversarii n-au fost nici avertizaţi!". Mijlocaşul de 24 de ani a mai suferit o ruptură de ligamente în trecut.

Selymes e decis să facă o sesizare şi către Comisia Centrală a Arbitrilor: "Pînă la eliminarea lui Cucu din minutul 32 a fost un meci echilibrat. Ne-am creat ocazii, am jucat ceva, dar după ce iei «roşu», ce poţi să mai joci?! O să facem o hîrtie la CCA, bătaia de joc trebuie să înceteze! Măcar să ne spună cineva că sîntem vînaţi, că trebuie să o lăsam mai moale şi o să bag meci de meci cîte 10 oameni de la început".

Cifrele meciului
Viitorul - Parametru - Oţelul
57% - Posesie - 43%
15 - Şuturi la poartă - 6
8 - Şuturi pe poartă - 2
4 - Cornere - 0
2 - Intervenţii portar - 5

638266-eliminari-otelul.jpg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (3)
otelul_64
otelul_64  •  20 Octombrie 2014, 14:34

oricum noi suntem cea mai slaba echipa in momentul asta!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 12:58

hai mai lasa vrajeala !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:14

deja a fost scris un articol pe tema asta..)) ok, din acest motiv, consider ca este inutil orice alt comentariu.>)) totusi, o sa fac o singura apreciere : nu despre arbitrajele anti otelul, ci despre ce au patit jucatorii galateni, cu acele faulturi la care face referire tibor selymes. o parte din ele sunt urmarea unor faulturi de joc, o parte sunt insa faulturi nevazute si nesanctionate de unii arbitri. aici e singurul punct unde eu cred ca tibor are dreptate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează