FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Tibor Selymes despre mandatul la Petrolul: "Cand am venit eu, doar 8 jucatori mai erau la club"

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2015 20:10

Fostul antrenor al Petrolului, Tibor Selymes (45 ani), a vorbit pentru gsp.ro despre perioada cît a fost la formația ploieșteană, motivele demiterii sale de săptămîna aceasta, dar și despre planurile de viitor.

"Motivul principal care a stat la baza despărțirii a fost, într-adevăr, meciul mai slab de la Dinamo. În același timp, faptul că am obținut 7 puncte în 6 meciuri a fost decisiv, dar pînă la ultimul meu meci jocul a fost mulțumitor, cu multe ocazii de poartă și s-au pierdut multe puncte pe greșeli individuale. Cînd am venit eu, mai erau la club doar 8 jucatori și trebuia să completăm lotul foarte rapid", a comentat Selymes.

"E greu să antrenezi în România"

Tehnicianul a dezvăluit că are în plan o colaborare cu mai mulți prieteni la o echipă dintr-un eșalon inferior:

"Nu mă pot gîndi acum unde aș fi putut ajunge cu actualul lot, dacă aș fi continuat. Jocul și controlul multor meciuri, cum au fost cele cu Pandurii sau Steaua, au arătat valoarea echipei. Din păcate, aveam 5, 6 ocazii și nu dădeam gol.

Este greu să antrenezi în România, din cauza mentalității  din fotbalul nostru. Momentan, am un plan cu niște prieteni, într-un alt eșalon fotbalistic. Dacă o să ne înțelegem la organizare, la planul de viitor al echipei și va exista răbdare, se va putea construi ceva", a continuat fostul fundaș stînga al Generației de Aur.

Tibor Selymes a fost la cîrma multor echipe din Liga 1, din 2007 pînă în prezent. Printre cele mai reprezentative sînt: Sportul Studențesc(2009-2010), Astra Ploiești(2010-2011), ASA Tîrgu-Mureș (2011), Oțelul Galați (2014-2015), Petrolul Ploiești (2015).

Ca jucator, a evoluat la echipe importante ca Dinamo București (1990-1993), Anderlecht (1996-1999) sau Standard Liege (1999-2001) și a fost jucător de baza al naționalei lui Hagi în perioada 1992-1999.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  26 August 2015, 23:23

Cin' te-a pus sa faci blaturi cu Dinamo, asa-ti trebuie :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează