FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CS SEVERIN, LUNI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tichete unice » Fanii Universităţii cumpără bilete cu 5 lei pentru un meci la care le este interzis accesul

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 21:38

La partida cu CS Severin, de luni, pot asista doar femeile şi copiii sub 14 ani


U Cluj va pune în vînzare bilete pentru meciul cu CS Severin de luni seara, chiar dacă LPF a suspendat stadionul "Cluj Arena" pentru două etape, în urma incidentelor de la meciul cu Steaua. Ideea a aparţinut Asociaţiei Suporterilor "Şepcile Roşii" 1919, care doreşte astfel să-şi ajute financiar favoriţii ajunşi în insolvenţă. "Biletele de solidaritate" costă 5 lei, iar doritorii le pot achiziţiona de la sediul clubului sau de la magazinul oficial al echipei aflat în mall-ul din cartierul Gheorgheni.

Femeile şi copiii au acces pe stadion
La partida cu Steaua (0-1), un spectator, care s-a declarat susţinător al roş-albaştrilor, a pătruns pe gazon în timpul jocului. În plus, în peluza "şepcilor roşii" s-a iscat o bătaie generală între forţele de ordine şi fani din cauza materialelor pirotehnice ce au împînzit sectorul rezervat galeriei clujene.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat-o pe Universitatea cu disputarea a două partide de pe teren propriu fără spectatori şi cu o amendă de 40.000 de lei. După apelul făcut de clujeni, Liga a permis accesul gratuit al femeilor şi copiilor sub 14 ani la partida cu CS Severin.


Pătraşcu şi-a reziliat contractul
După mai multe runde de negocieri, mijlocaşul Bogdan Pătraşcu şi-a reziliat în cele din urmă contractul cu U Cluj. Administratorul judiciar ce se ocupă de reorganizarea juridică a clubului clujean i-a propus jucătorului o diminuare salarială, însă acesta a refuzat. În situaţia lui Pătraşcu se află şi alţi doi jucători, fundaşul Paraskevas Christou şi mijlocaşul Georgian Tobă. Cei doi se judecă cu U la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor, cazul lor avînd termen miercurea viitoare.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tinu_dascal59
tinu_dascal59  •  08 Martie 2013, 23:12

Bravo clujenilor mei.!!felicitari,si se vede intradevar ca iubiti echipa fanion a Clujului,o iubiti cu patima;intradevar sunteti cei mai ,,,..fanatic i din europa nu numai din tara.!bravo.!!Haide U'.!!

dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  08 Martie 2013, 17:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu conteaza foarte mult ca era stelist sau rapidist. Noi eram organizatori si platim. Daca nu intra ala pe teren oricum primeam minim o etapa suspendare pentru torte aruncate din peluza plus aceeasi amenda

dulcecalamaia
dulcecalamaia  •  08 Martie 2013, 17:00

pana la ora 16 s-au vandut 2000 de bilete si pana luni mai este mult. cine vrea sa isi cumperegaseste la stadion, casele de bilete vor fi deschise in weekend si luni pana la ora 19

Vezi toate comentariile (5)
Comentează