FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ţicleanu le transmite suporterilor olteni: "Nu mai fiţi pesimişti!"

Articol de - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Ţicleanu a ajuns ieri în Bănie şi le cere suporterilor să aibă încredere, amintindu-le de duelurile istorice cu Bordeaux şi Kaiserslautern din '83.

Aurică Ţicleanu a condus aseară, la ora 19:00, prima şedinţă de pregătire la Universitatea după o jumătate de zi petrecută pe axa Dubai - Bucureşti - Craiova: "Sînt nerăbdător să văd ce <maşină> o să conduc, poate e Ferrari, poate e tractor". După o primă discuţie cu Prepeliţă şi compania, tehnicianul de 51 de ani şi-a dus noii elevi la terenul de antrenament.

Fosta glorie a Craiovei Maxima vrea să le cîştige cît mai repede încrederea suporterilor olteni. "Este destul pesimism, însă aşa a fost şi înainte de marile noastre meciuri cu Bordeaux şi cu Kaiserslautern. Pînă la urmă a ieşit bine, de ce n-ar fi aşa şi acum?! Nimeni nu m-a chemat vreodată la bine, numai la rău! Dar plec de la premisa că mai jos de locul 13 nu se poate pentru această echipă, am venit să ajut să facem paşi înainte", au fost primele cuvinte ale lui Ţicleanu la revenirea acasă.

"Nu ştiu ce a declarat Mititelu cu privire la implicarea lui la echipă. Mie mi-a zis că  a învăţat din greşelile trecutului şi că, oricum, multe din cîte s-au scris sînt legende"
Aurică Ţicleanu, antrenor U Craiova

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  26 Iunie 2010, 14:37

@ spart`in`anuss vezi sa nu faci vreo infectie ceva ;)

immjg
immjg  •  26 Iunie 2010, 11:54

Tu sti rapidist bah !??Te da de gol avatarul!Cat despre orientarile tale sexuale ...no comment !

fancraiova
fancraiova  •  26 Iunie 2010, 11:24

rapidistule dute tata la tine pe site si linge acolo ce ai de lins lasa`ne pe noi in pace

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close