FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Timişoara a cîştigat la recurs » Pot face transferuri!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2009 00:00

Comisia de Recurs a LPF a decis astăzi ridicarea interdicţiei de a face transferuri dictată împotriva clubului Politehnica Timişoara.

Bănăţenii fuseseră opriţi de la transferuri din cauza unei datorii de 275.000 de euro către Ionel Ganea, la care s-a adăugat ulterior şi un ade 250.000 de euro în contul transferului lui Dorin Goga de la U Cluj.

Astfel, în urma deciziei Comisie de Recurs, timişorenii pot înregistra la Ligă transferurile lui Claudiu Ionescu şi Alexandru Bourceanu.

"Nu am primit nimic oficial, de asta nu prea pot sa comentez.  Dar daca ar  fi asa, ar fi un gest de reparaţie. Sper să se intre uşor-uşor în normalitate. Mai sînt cîteva lucruri care trebuie puse la punct si nu aş vrea să-i laud prea curînd, pentru că au fost multe care s-au întîmplat şi nu le-am înţeles", a spus Marian Iancu pentru gsp.ro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
decovici
decovici  •  10 Iulie 2009, 00:04

Datoria este platita mai Fidea.

 •  09 Iulie 2009, 22:41

Iata cum "civilizatii" din Banat se bucura ca Bragadiru nu isi achita datoriile, iar mafia lui Corleone le da dreptate! Ce nesimtire!

 •  09 Iulie 2009, 21:29

asta e nesimtire curata si dovedeste inca o data cum funcrioneaza "comisiile" in Romania. La "U" Cluj trebuiau sa le dea banii de anul trecut si s-a judecat cazul iar Timisoara a pierdut, deci trebuia sa fie obligata sa plateasca. La fel si cu Ganea, nu l-a pus nimeni sa sa ii dea contract de 300.000, daca i-a dat si nu a avut o clauza pe care sa castige pentru comportamentul nesportiv sunt obligati sa plateasca. Craiova a primit interdictie un an de la transferuri di

Vezi toate comentariile (10)
Comentează