FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Timişoara a renunţat la Dayro Moreno!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Surse din cadrul clubului timişorean susţin că Poli a renunţat să mai preseze pentru achiziţia jucătorului stelist, Dayro Moreno, conducătorii timişoreni fiind dezamăgiţi de indecizia acestuia. Columbianul a fost anunţat de oficialii lui Poli că nu mai prezintă interes pentru club.

După cum gsp.ro a relatat, jucătorul columbian speră ca patronul din Ghencea, Gigi Becali, să accepte oferta celor de la Once Caldas. Citeşte mai multe amănunte aici!

Şeful Stelei nu este însă mulţumit de oferta celor de la Once » Gigi Becali: "Dayro mi-a zis că Once Caldas mi-l plătesc într-un an, să mă lase cu astea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  23 Ianuarie 2010, 13:28

Bine ca am scapat de fetita asta ! Bine ca nu mai vine !

andrei.g
andrei.g  •  23 Ianuarie 2010, 12:50

Am scapat de el!!! Doamne-ajuta!!!

werder_fan
werder_fan  •  23 Ianuarie 2010, 11:33

eram sigur ca asa se va intampla. Cred ca s-a enervat Iancu cand a vazut la TV ca jiji incepe sa zica cat va castiga columbianul la TM, ce parere are Iancu...ca o moara stricata. Omul ala nu-i in stare sa tina un secret, vai de capul lui, mai rau ca o femeie barfeste gigi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează