FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Timişoara îi vrea pe brazilienii Helder şi Cesinha » Fantezie din Giuleşti

Cesinha, Rapid
Cesinha, Rapid

Articol de , - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Poli vrea să dea lovitura şi îi curtează intens pe brazilienii Helder şi Cesinha de la Rapid.

Timişorenii şi-au propus să facă afaceri cu Rapid la finalul sezonului. Marian Iancu plănuieşte să importe pe Bega doi braziliano-rapidişti: Helder Ferreira (22 de ani) şi Carlos Cesinha (30 de ani). Pentru primul trebuie să trateze cu francezii de la Nancy, clubul ce l-a împrumutat în Giuleşti, care solicită un milion de euro în schimbul fundaşului dreapta. La Helder rîvneşte şi Dinamo, însă fotbalistul spune că ar alege Banatul: "Mi-ar plăcea să joc la Timişoara. M-am interesat şi mi s-a spus că e un oraş frumos. Toate lucrurile mele sînt în România şi mi-aş dori să rămîn aici".

În cazul lui "Cesi", lucrurile sînt mai simple. Mijlocaşul ar putea ajunge gratis la Timişoara, deoarece contractul cu Rapid îi expiră la 1 iunie, iar George Copos nu a demarat încă negocierile privind o eventuală prelungire. "Eu nu ştiu nimic de interesul lui Poli, poate au negociat cu impresarul meu. Dacă oferta lor e bună pentru mine, atunci o voi lua în calcul", a precizat sud-americanul. În prezent, Cesinha cîştigă 200.000 de euro pe an la Rapid şi solicită cu 50.000 mai mult pentru a rămîne.

"Am fost transferat la Dinamo, Steaua şi CFR. Vreau să văd ceva concret, altfel nu mai cred nimic! Nu exclud nici varianta de a continua la Rapid"
Carlos Cesinha, mijlocaş Rapid

11 goluri a marcat Cesinha în Liga I pentru Rapid în cele 77 de meciuri jucate

27 de meciuri a strîns Helder în tricoul Rapidului, pentru care a şi înscris de două ori

450.000 de euro pe sezon cîştigă Helder de la Nancy. Din această sumă, Rapid i-a suportat doar 120.000 de euro în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  17 Mai 2010, 15:21
Postat de pe 17 Mai 2010, 10:41

"Marian Iancu plănuieşte să importeze"??? Succesuri!

Dar de exportat ce-or sa "exporteze" domnilor "ziaristi"? Se preconizeaza si un import de antrenor? Se zice prin zona ca s-ar impune... sau n-ati aflat inca nimic?

aveon
aveon  •  17 Mai 2010, 12:44

si eu planuiesc sa ii aduc la Rapid pe Kaka(ca si asa nu s-a integrat bine la Real) si pe cei 4 jucatori pusi pe liber de Chelsea:Joe Cole,R.Carvalho,P.Ferreira si Belleti.sau mai bine zis,ii importez?

reality
reality  •  17 Mai 2010, 11:40

"Marian Iancu plănuieşte să importeze pe Bega doi braziliano-rapidişti: Helder Ferreira (22 de ani) şi Carlos Cesinha (30 de ani)." ( :P ) IoI, si-a deschis Marian Iancu firma de sclavagism, mai nou se "importeaza" oameni, asa ca obiectele de uz casnic? Bravo domnu GSP EBA, si multe SUCCESURI domnule.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează