FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Timişoara renunţă la Kozac: "El e cauza regresului nostru, e prea indolent"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2010 00:00

Slovacul Jan Kozak nu va mai face parte din lotul bănăţenilor pentru sezonul viitor. Singurul jucător din lotul lui Poli prezent la Campionatul Mondial din Africa de Sud nu mai este dorit la Timişoara .

Patronul lui Poli, Marian Iancu, nu-l iartă pe mijlocaşul Jan Kozak (30 de ani), pe care l-a acuzat în returul campionatului trecut că nu e interesat de obiectivele timişorenilor. Şeful lui Poli nu vrea să-l mai vadă în lotul Timişoarei.

"Nu mă interesează Kozak, mă interesează jucătorii care au obiectiv principal la echipa la care joacă. Obiectivul lui a fost să meagă la Mondial, dar el nici la Naţională nu joacă, de ce ar juca la Poli?", a explicat patronul timişorenilor.

După meciul cu Steaua, din Ghencea (3-3), la scorul de 3-2 pentru Poli, Kozak a greşit decisiv la golul egalizator din minutele de prelungire.

"Prin indolenţa lui, a fost principalul vinovat de regresul echipei, care a început practic de la meciul cu Steaua. Am pierdut atunci 2 puncte foarte importante. Eu nu uit aşa uşor", a spus Iancu.

Kozak a semnat cu Poli în iarnă, un contract pe 3 ani. A evoluat în zece meciuri pentru timişoreni, în nici unul de la un capăt la celălalt.

1 gol a înscris Kozak pentru Poli în victoria 6-0 cu Unirea Alba Iulia

473 de minute a bifat slovacul în Liga 1

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
duckzila
duckzila  •  21 Iunie 2010, 01:07

hai umflatu ca te mai ajut un pic la economii...da l repede si pe pantilimon, ca te ntelegi tu cu dinamo repede...taborda e scump domle scump...asa ca poti sa te legi de freza lui si sa l pui pe liber...si il introduci pe chivorchian direct in primu 11 ... si asa ii dai salariu ...numa bine mai face si el un pic de miscare ca te ajunge din urma la masa lipida ...eh...ce zici? ...maine iti explic cum faci rost de un atacant...bun si ieftin

satuldepdl
satuldepdl  •  20 Iunie 2010, 21:50

Cum pot sa fac sa-ti dau o bere?!?!

gerula
gerula  •  20 Iunie 2010, 21:43

(continuare)... pt. faptul ca dai afara antrenorii buni si ii pastrezi pe cei slabi, ca aduci jucatori cu gramada si nici 20% din cei adusi nu confirma, in loc sa aduci putini dar buni si pe posturile pe care suntem deficitari!... Ma mir cum de te-ai luminat sa-l aduci pe Petrovici antrenor, mai bine intreaba-l pe el daca are sau nu nevoie de Kozak, decat sa te crezi tu iarasi mare tehnician si tactician in fotbal!... Ia-te de mana cu Becali si cu Borcea si aruncati-va-n Dambovita!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează