FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 15:15, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Timişorenii au fost pîrîţi la FRF pentru datorii!

Alex Bourceanu, Bourceanu, Poli Timisoara
Alex Bourceanu, Bourceanu, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Timişorenii vor avea parte de un nou litigiu după ce FCM Galaţi solicită neplata a 40.000 de euro pentru transferul lui Bourceanu

Oficialii lui FCM Galaţi, echipa la care a fost format Alex Bourceanu, au făcut un memoriu la FRF, reclamînd neplata unei sume de 41.650 de euro, reprezentînd contribuiţia de solidaritate după transferul mijlocaşului de la Oţelul la Timişoara. "Conform regulamentului FIFA şi al FRF, Timişoara trebuie să plătească clubului nostru suma de 41.650 de euro, ceea ce reprezintă 5 la sută din contribuţia de solidaritate. Aceşti bani trebuiau plătiţi în 30 de zile de la realizarea transferului. Au trecut însă 7 luni de atunci", a spus Auraş Braşoveanu, preşedintele lui FCM Galaţi.

Bănăţenii nu riscă neprogramarea în prima etapă a returului, deoarece Poli poate să plătească în termen de 30 de zile suma solicitată de gălăţeni. "Comisiile vor hotărî ca suma să fie plătită pentru că nu există altă variantă şi Timişoara va avea un termen de 30 de zile pentru a ne da această sumă", a explicat Braşoveanu. Iancu nu a dorit să comenteze subiectul pentru "Gazeta".

"Sînt convins că Timişoara va plăti această sumă pentru că nu este vorba de foarte mulţi bani. Nu este o sumă mare pentru Poli"
Auraş Braşoveanu, preşedinte FCM Galaţi

Ce este taxa de solidaritate
După fiecare transfer, clubul care achiziţionează un jucător trebuie să plătească şi o taxă de 5 la sută către clubul la care a fost format fotbalistul. "Această sumă este inclusă mereu în suma iniţială a transferului, nu este vorba despre o sumă diferită", a precizat Braşoveanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  17 Februarie 2010, 10:43

cum p mea poti sa soliciti NEPLATA A 40 000 de euro?????? ziaristii lu peste

 •  17 Februarie 2010, 09:03

precizare 2: clubul se numeste FC Timisoara, nu Poli Timisoara!

 •  17 Februarie 2010, 08:39

clubul se numeste FCM DUNAREA GALATI , echipa de liga a 2a , a Galatiului nu FCM Galati , iar jucatorul a fost format la Salbero Galati alaturi de Ropotan si alti multi mercenai ! corctati va rog clubul se numeste FCM DUNAREA GALATI !echipa fondata in 1932 cat despre bani brasi e dat dracu !!!bravo lui !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează