FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tînjesc la ”extratereştri”! » Un tînăr crescut la celebra La Masia ar putea fi lovitura de imagine a lui Dinamo

Riverola a jucat sub comanda lui Guardiola și la prima echipă a catalanilor, chiar într-un meci de Champions League, în decembrie 2011, contra lui BATE Borisov (4-0)
Riverola a jucat sub comanda lui Guardiola și la prima echipă a catalanilor, chiar într-un meci de Champions League, în decembrie 2011, contra lui BATE Borisov (4-0)

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 13:02

”Cîinii” au demarat discuţii pentru a aduce, tot împrumut, un închizător, pe Riverola, trimis de Barcelona la Bologna.

Dinamo n-are bani să treacă strada, dar are aspiraţii de echipă mare şi speră să dea lovitura pe final de mercato. În căutare asiduă după un închizător, roş-albii au pus ochii pe spaniolul Marti Riverola Bataller, un fotbalist de 22 de ani crescut la La Masia şi care în ultimele luni a fost la Bologna (locul 15 în Serie A), împrumutat fiind de către Barcelona.

Cornel Ţălnar a tot căutat diverse variante în stagiul iberic, a primit referinţe despre diverşi mijlocaşi şi a fost impresionat de ceea ce a văzut şi citit despre mijlocaşul de 1,77 metri. Riverola nu s-a acomodat în Italia, "Ţînţarului" i s-a promis că Marti ar putea veni gratis în România, pînă la vară, mai ales că şi italienii n-ar mai vrea să continue cu catalanul, dar totul e ca spaniolul să fie de acord să joace cîteva luni în Ştefan cel Mare.

Dinamoviştii au fost în al 9-lea cer cînd au fost înştiinţaţi că Barcelona, clubul de care aparţine, i-ar plăti salariul tînărului, românii trebuind doar să-i asigure condiţii lui Riverola şi să înştiinţeze săptămînal clubul catalan despre situaţia fotbalistică a mijlocaşului.

51 de minute a jucat ibericul pentru Bologna în sezonul în curs, după ce în ediţia precedentă a marcat de 5 ori în 32 de partide pentru Barcelona II, în liga secundă spaniolă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
stefadi
stefadi  •  16 Februarie 2013, 21:58

Fiti seriosi, Dinamo nu mai poate aduce nici jucatori din liga a doua la echipa si ziaristii astia cred ca o sa vina un jucator ca asta, care e obisnuit cu binele din Spania si Italia? Mai lasa-ti voi vrajeala!!!

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Februarie 2013, 18:26

Autorul articolului iar a inceput cu ....abureala ! :)))))) Fac cu randul , ieri a fost "fratele siamez" G , astazi el ! Mai puteti ? :)))

luciann
luciann  •  16 Februarie 2013, 18:06
Postat de neuer1606 pe 16 Februarie 2013, 15:18

Nu ma, el chiar mananca caini, a trait la granita dintre China si India.:))))))))))))

Si eu care credeam ca in Korea se mananca maidanezi! Oricum si prin America si Europa mai mananca unii hot dogi! Asa ca nu sunt singurul...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează