FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţiţi Dumitriu: "Steaua nu se bate la titlu"

dumitru dumitriu
dumitru dumitriu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Nu toată lumea este de acord că Steaua este printre principalele favorite la titlu. Una dintre aceste persoane este chiar un fost antrenor care a calificat Steaua în grupele Champions League de trei ori.

 

Fostul antrenor al Stelei, Ţiţi Dumitriu, nu o vede pe Steaua între favoritele la cîştigarea campionatului: "La titlu se vor bate CFR, Vaslui şi Urziceni. Steaua? Nu cred,  pentru că au avut loc foarte multe schimbări acolo şi e nevoie de timp pentru a fi implementate". Între Dumitriu şi Piţurcă relaţiile sînt glaciale de mai bine de 15 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dani_coman
dani_coman  •  24 Iulie 2010, 20:00

taci dreacu .....oligofrenule.......ai numai vid in cap....la cine te referi can vb de inaripati....la lacatus cumva? la bane?la petre marin?sau chiar la piturca?in locul tau nu as mai avea curaj sa deschid subiectul.........

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Iulie 2010, 13:30

Au facut si innnaripatele un joc "bun" si gata..iar sunt "favoriti la titlu". Ati uitat ca voua "va trece" repede si peste 2-3 etape va calca in picioare cine stie ce echipa de la retrogradare? Mereu rrrapid e "favorita" dupa primele 2-3 etape...dupa aia....nu prind nici Cupa Uefa. Plus ca voi sunteti atat de limitati ca nu va dati seama ca Dumitriu tocmai a aplicat o strategie. Da, nu suntem favoriti, ii lasam pe altii (tip rrapid) sa fie favoriti.

manuz09
manuz09  •  24 Iulie 2010, 13:06

multumim stiam!!!dar stiam!!daca ne spuneai alceva mai credeam!!!steaoaia este kaka!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează