FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Todorovski şi Maksumici sînt forţaţi să accepte reducerea salariilor! » Cu bagajele la uşă

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2010 00:00

Todorovski şi Maksumici au fost ameninţaţi că vor fi daţi afară din hotel dacă nu acceptă reducerea salariului cu 25% şi transferul la Unirea Urziceni.

De azi, stoperul Ajdin Maksumici şi fundaşul dreapta Blaze Todorovki ar trebui să se prezinte la antrenamentele Unirii Urziceni. Cei doi s-au împotrivit mutării, invocînd neplata salariilor pe ultimele două luni, în total 26.000 de euro. Cum "cîinii" n-au văzut nici un pic de bunăvoinţă din partea celor doi, au apelat la metode mai puţin ortodoxe.

Le-au propus întîi să-şi diminueze contractele cu 25%, Maksumici avînd 84.000 de euro pe sezon, iar Todorovski 72.000 de euro pe an. Ieri, celor doi li s-a transmis că s-a ajuns la un acord pentru ei cu Unirea Urziceni, iar de azi nu vor mai fi primiţi în hotelul Rin dacă nu vor accepta să plece la gruparea Ialomiţeană. Dinamo doreşte să-l trimită la Unirea şi pe Vojislav Vranjkovici, care cîştigă 10.000 de euro lunar, dar şi lui i se va reduce contractul cu un sfert! "Li s-au dat mai multe şanse, ca la loto, dar nu au confirmat aşteptările. Nici la echipa a doua nu au ce căuta pentru că există riscul să ne accidenteze fotbaliştii tineri, de viitor", zic conducătorii.

Tuturor jucătorilor cedaţi la gruparea ialomiţeană Dinamo le va suporta 75% din salarii. Sergiu Homei ar putea ajunge şi el zilele acestea tot la Unirea Urziceni.

23.000 de euro pe lună îi costă pe dinamovişti salariile lui Vranjkovici, Maksumici şi Todorovski

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează