FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toja: "Steaua e favorită la titlu! Ne luptăm cu Dinamo, Rapid, CFR, Vaslui şi Unirea!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul Stelei Juan Carlos Toja consideră că roş-albaştrii sînt principalii favoriţi la cîştigarea titlului de campioni în acest sezon şi spune că principalii adversari ai echipei pregătite de Mihai Stoichiţă sînt CFR, Rapid, Dinamo, Vaslui şi Unirea Urziceni.

" Steaua este favorita la titlu. Ne luptam cu CFR, Rapid, Dinamo, Vaslui sau Urziceni, echipele care aspira mereu la primul loc. Noi stim ca Dinamo este un mare rival si trebuie sa fim inteligenti in ceea ce ii priveste.

Nu conteaza ce fac ei, insa, ci felul cum jucam noi. Ne-am bucura daca am castiga titlul la o diferenta mare, deoarece ar fi mai usor si mai linistitor. Eu sunt jucator si pentru mine este important sa evoluez. Nu consider ca este foarte important cine este capitan. Cei care sunt capitani acum o merita din plin, deoarece sunt de foarte multi ani la Steaua", a spus Toja, citat de site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
reality
reality  •  02 Februarie 2010, 16:03

Si care e stirea? Ce cauta acest.... Toja la stiri despre Poli Timisoara? Mai astia de la GSP vi-a inghetat busola si nu mai stiti unde sunt stirile despre Steluta becaliceasca?

 •  02 Februarie 2010, 15:50

precis asta-i articol de umplutura scris de cei de gsp..baiatul asta nici nu stie ca a declarat asa ceva...si nu ar fi declarat ca nu-i prost ca ciobanul..doar daca prostia nu-i contagioasa

 •  02 Februarie 2010, 15:39

a gresit doar cand a spus ca oile sunt favorite la titlu. Baiatul asta cumparat de pe DVD e clar ca nu are nimic in comun cu campionatul asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează