FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Toni Petrea a dezvăluit cheia succeselor celor de la Chindia Târgoviște: „Tot timpul le-am spus jucătorilor asta”

Toni Petrea, antrenorul Chindiei Târgoviște
Toni Petrea, antrenorul Chindiei Târgoviște

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 19:29 / Actualizat duminica, 16 octombrie 2022 20:00

Toni Petrea (47 de ani), Chindiei Târgoviște, a tras concluziile la finalul partidei pe care dâmbovițenii au câștigat-o în fața celor de la CS Mioveni, scor 1-0, în etapa cu numărul 14 din SuperLigă.

Fostul tehnician al celor de la FCSB a ajuns astfel la patru victorii consecutive obținute pe banca târgoviștenilor, după succesele obținute în fața Stelei, scor 2-1, în Cupa României, și celor de la Rapid, 2-1, și FCU Craiova 1948, 1-0, în campionat. 

Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”
LAUDE
Basarab Panduru laudă un antrenor din Liga 1: „Zici că e Guardiola!”

Toni Petrea: „Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină”

Toni Petrea a declarat că are încredere în elevii săi, pe care îi felicită pentru ultimele meciuri bune făcute.

„A fost un meci greu, disputat, aşa cum am anticipat. A fost închis în prima repriză, am întâlnit o echipă care s-a apărat bine. Pe mine mă bucură reacţia jucătorilor, atitudinea lor, faptul că au luptat pentru fiecare minge şi au crezut până la final.

Tot timpul le spun jucătorilor că trebuie să joace până la ultimul fluier al arbitrului, că se poate întâmpla orice, oricând se poate schimba rezultatul.

Ne bucurăm pe moment, că urmează o săptămână plină. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi să ne pregătim pentru partidele viitoare. Echipa reacţionează bine. Cred că în trecut jucătorii au suferit la capitolul încredere, acum au căpătat mai multă încredere după evoluţiile bune şi rezultatele pe care le-am avut.

Chiar dacă erau într-o situaţie foarte dificilă şi contau punctele, mă interesa modul de exprimare în teren. Mă interesează să jucăm fotbal. Normal, ne adaptăm şi la ce oferă jocul, dar eu vreau să pregătim fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Sunt încrezător în această echipă, putem facem lucruri bune, dovadă aceste victorii pentru care-i felicit pe jucători”, a punctat Toni Petrea la finalul partidei, potrivit Prima Sport. 

Chindia Târgoviște, la numai două puncte distanță de FCSB în clasamentul SuperLigii

După cele trei victorii consecutive obținute în campionat, Chindia Târgoviște a urcat pe poziția a 15-a în clasamentul SuperLigii, cu 12 puncte acumulate în 13 meciuri. 

Dâmbovițenii s-au apropiat la numai două puncte de FCSB, vicecampioana sezonului trecut. Gruparea patronată de Gigi Becali se află pe poziția a 13-a în clasament, cu 14 puncte strânse. Roș-albaștrii au însă două partide mai puțin disputate, meciurile pe care elevii lui Nicolae Dică trebuiau să le joace împotriva celor de la FC Botoșani și CFR Cluj urmând a fi jucate în luna decembrie. 

VIDEO. Echipele celor de la FCSB și UTA Arad au ajuns la Arena Națională

Citește și:

Dumitru Dragomir, mesaj tranșant pentru Becali: „Băi băiatule, nu mai insista pentru posesie!”

MM Stoica a numit singurul antrenor pe care l-ar aduce în locul lui Dică la FCSB: „Ați zice că e străin sau român?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
BineleInvinge
BineleInvinge  •  16 Octombrie 2022, 20:40

... si ce cauta articolul asta in sectiunea Rapidului?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează