FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENT

Torje s-a înjurat cu oficialii Unirii la finalul meciului!

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

 Imediat după ultimul fluier, Gabi Torje şi acţionarul Unirii Alba Iulia, Marian Sarmeş, au fost la un pas de bătaie! Oficialul gazdelor a scăpat un "Arbitraj sută la sută cu Dinamo", făcînd referire la faza din care "cîinii" au egalat.

Torje a reacţionat, înjurîndu-l pe Sarmeş. Nici ultimul nu s-a lăsat mai prejos, conflictul fiind la un pas să degenereze. Au intervenit însă alţi oficiali ai gazdelor, iar Torje s-a retras la vestiare. "Ce echipă de peşti şi Dinamo asta dacă are nevoie de arbitri pentru a cîştiga cu Alba Iulia", a comentat şi atacantul Unirii, Nemanja Jovanovici.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  11 Mai 2010, 12:05

Si eu sunt dinamovist, dar asa ceva sa castigi cu arbitrii la ultima clasata, nu se poate. Rusine Borcea, rusine Talnar, rusine Draganescu, bravo echipei Unirea!

 •  11 Mai 2010, 08:38

cre ca nu au fost toate fetele usoare din alba la hotel la cateii astia :))))) hahahha mai isi pun si poze pe net sa se laude ca au sup to

 •  11 Mai 2010, 04:26

bine ca am scapat si de jhegul asta olteano/moldovean

Vezi toate comentariile (10)
Comentează