FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

“Tot ce se întîmplă în fotbalul românesc este anormal!”

Articol de , - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Clujenii au luat foc cînd au aflat că asistentul Cristian Nica a fost delegat la meciul din această seară.

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat uimit cînd a aflat că unul dintre arbitrii care se vor afla la tuşă este ploieşteanul Cristian Nica, acelaşi asistent ca la meciul din Ghencea, cu Steaua: “Tot ce se întîmplă în fotbalul românesc este anormal. Nu pot să cred că, după ce a fost la meciul nostru cu steliştii, cînd ne-a privat de două penalty-uri, şi după ce a arbitrat Steaua la Bistriţa, Nica vine la Cluj, într-un meci decisiv cu Rapid. Sper să fie corect şi să nu-şi bată joc de munca noastră. Nu vreau să spun mai multe, dar în arbitraj se fac prea multe măgării, care vor conta în acest final de campionat! Aş spune mai multe dar mai bine tac”.

Zotta: “Au uitat cum ne-au bătut în tur?!”

De partea cealaltă, rapidiştii s-au declarat surprinşi de reacţia clujenilor şi cred că totul este o stra­tagemă pentru a pune presiune pe cavalerii fluierului. “Clujenii nu au de ce să se teamă. Noi nu am fost niciodată favorizaţi de pre­sta­ţia lui Nica, ba dimpotrivă! Dacă o să căutăm, sînt sigur că vom găsi erori împotriva noastră. Noi vrem doar să fim arbitraţi corect! Cei din Gruia au uitat cum ne-au bă­tut în tur?! Nu a trecut mult de la meciul acela, cînd noi am pierdut din cauza unei grave greşeli a asis­ten­tului Bur­loiu”, a replicat Cons­tan­tin Zotta, directorul ge­ne­ral al alb-vişiniilor.

“Foarte bine că a fost delegat Nica la Cluj. Este un arbitru excelent şi nu cred că va greşi. Eu am încredere în el”
Gigi Becali finanţator Steaua

“Nu vreau să spun tot ce ştiu legat de arbitrajul românesc pentru că risc să fiu suspendat, iar echipa mea să fie depunctată”
Iuliu Mureşan preşedinte CFR

“Ne dorim un arbitraj corect care să nu influenţeze rezultatul final, aşa cum s-a întîmplat la meciul din tur”
Constantin Zotta director general Rapid

Pancu, apărat

Preşedintele Clubului Aristocratic, Mihai Pîrvu, îl susţine pe Pan­cu, pus la zid de suporteri, după ce a decla­rat că Steaua merită titlul. “El este un simbol al Rapidului, echipa cea mai iubită din România. Pancone este combinaţia dintre fantezia dri­blin­gului lui Niki Du­mi­triu şi spiritul de luptător al lui Dan Coe. Este un lider şi s-a compor­tat mereu ca atare”, a declarat Pîrvu.

Ultimele noutăţi

Marian Rada nu-l va putea folosi pe Cesinha, suspendat. Tehnicianul giuleştean va miza pe Ovidiu Herea pentru postul de mijlocaş stînga.

Directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, nu crede că CFR-ul va cîştiga partida din această seară: “Rapid joacă bine în deplasare. Eu zic că nu o să piardă şi sînt sigur că vom avea parte de unul dintre cele mai fru­moase meciuri ale campionatului”.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
 •  13 Aprilie 2008, 19:54

hai rapidul

 •  13 Aprilie 2008, 18:41

corect!simbolul romaniei este dinamo!!! in sprijinul acestei afirmatii aduc rezultatele de exceptie reusite de vajnii fotbalisti ce-si spun"cainii rosii"cu echipe ca:vardar skopje, 17 Nentori, KVV Mechelin, Knattspirnufelagg, trabzonspor sau elfsborg. daca romania este exemplul ratarii, dinamo este definita ratarilor.

 •  13 Aprilie 2008, 16:20

Sint unii pe aici ce consuma cele 500 de caractere degeaba. Chiar daca Steaua&Dinamo vor fi desfintate, bucuria nebunilor nu va dura decit 2-3 campionate. Suporterii celor 2 vor infiinta alte echipe poate cu alte nume si vor gasi sponsori importanti pentru echipele lor. Chiar credeti ca bucurestenii din Ghencea sau Stefan cel mare nu au voie sa aiba o echipa de fotbal? Chiar credeti ca desfintindu-le ati rezolvat problema campionatului nostru? Sinteti patetici si naivi! Noi vom exista me

Vezi toate comentariile (32)
Comentează