FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tot împrumut! » Cît o costă pe Dinamo să îl țină încă un an pe Elhamed în Ștefan cel Mare

Elhamed ar vrea să continue la București și să-și aducă și familia în Capitală
Elhamed ar vrea să continue la București și să-și aducă și familia în Capitală

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2015 00:00

Ashdod ar fi de acord să-l mai lase un an împrumut pe Elhamed la Dinamo, rămîne ca roș-albii să fie de acord cu această afacere.

Atît Rednic, cît și Dinu Gheorghe au declarat public că Dinamo va negocia transferul sau prelungirea acordului lui Hatem Elhamed în Ștefan cel Mare, mijlocașul sosit în iarnă la echipă și apreciat după sezonul de primăvară.

Fotbalistul de 24 de ani și-a dat acordul să rămînă în tricoul "cîinilor", mai rămîne ca bucureștenii să ajungă la un numitor comun cu Ashdod, echipa de la care a fost împrumutat fotbalistul pînă la finele sezonului.

Apropiați ai clubului afirmă că gruparea israeliană ar dori 100.000 de euro pentru extinderea împrumutului lui Elhamed. Dinamo avea clauză, în această vară, de a-l cumpăra pe Hatem pentru un milion de euro, însă această variantă scumpă iese din calcule.

Extinderea împrumutului rămîne o variantă, de văzut dacă va fi acceptată de către cei din Ștefan cel Mare. "Dacă Dinamo îl vrea cu adevărat, se poate găsi o soluție rezonabilă, putem ajunge la un numitor comun. Așteptăm partea română la discuții", au transmis oficialii din Țara Sfîntă.

Roș-albii speră să obțină un preț mai avantajos pentru a-l împrumuta pe Elhamed, mai ales că Ashdod este într-o poziție delicată, fiind pe loc retrogradabil.

Insistă și pentru Grozav

Gicu Grozav a precizat după meciul cu Gaz Metan (1-1) că va părăsi "haita" la finele sezonului, din cauză că Dinamo nu-și permite să-l achiziționeze. Totuși, roș-albii încearcă să-l mai țină încă un an în Ștefan cel Mare, tot sub formă de împrumut. "Gicu vrea să continue cu noi, își dorește să rămînă. Vom vorbi cu cei de la Terek să-l mai lase un an", a precizat Dinu Gheorghe.

"Vedete în presă"

Directorul general al roș-albilor, Dinu Gheorghe, i-a atenționat pe jucători, la DolceSport: "La Dinamo, avem vedete multe prin presă. La performanță nu prea avem. Jucătorii trebuie să înțeleagă asta, nu se poate trăi dintr-un gol dat acum trei luni. Nu s-a făcut nici o listă, dar poate vor pleca unu, doi, trei jucători, fiecare echipă are nevoie de sînge proaspăt. Vom vedea și ce buget va fi, să vedem și pe ce loc terminăm. Împreună cu domnul Negoiță, cu Mircea Rednic, stabilim cine rămîne, cine pleacă, a doua zi după ultima etapă".

"Am înaintat o adresă către clubul de care aparține Elhamed pentru ca el să continue cu noi. Să sperăm că va rămîne la Dinamo. Nu putem însă să-l cumpărăm, e foarte scump"
Dinu Gheorghe, director general Dinamo

2 goluriîn 11 meciuri a marcat Elhamed pentru Dinamo în primăvară

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:21

Eu cred ca daca le-am da celor de la ashdod un jucator dintre alexe sau matei la schimb cu elhamed plus inca o suma de bani ( nu mare dar sa conteze) eu cred ca aia vor accepta transferu defintiv !!!

zecs93
zecs93  •  24 Mai 2015, 13:18

trebuie sa ramana defintiv, eu nu inteleg cum poate sa fie 1 milion de euro o suma chiar asa de mare ??? pai banii astea vin acum pe final de an de la un sponsor, de exemplu tiriac bank !!!

travka
travka  •  21 Mai 2015, 16:21

nu știu cum vor ăștia sa se bata la titlu la anu dacă nu pot da 100.000 pe ELHAMED asta care chiar a jucat bine și s a adaptat f repede

Vezi toate comentariile (22)
Comentează