FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Toţi critică jocul Stelei

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2008 00:00

Fostele glorii pun la zid prestaţia roş-albaştrilor de la Tîrgu Jiu

Dumitru Dumitriu, Emeric Ienei şi Miodrag Belodedici consideră că finanţatorul Stelei a avut dreptate să fie supărat pe jocul slab practicat de roş-albaştri în partida de la Tîrgu Jiu. Fostele glorii cred că jucătorii lui Lăcătuş trebuie să îşi schimbe atitudinea la următoarele partide, pentru că altfel titlul va fi compromis total.

"Supărarea lui Gigi este de data asta întemeiată. Nu am văzut la Steaua posesie, nu am văzut circulaţie a mingii... Se evită tot timpul mijlocaşii şi se joacă direct de la fundaşi pe vîrfuri. Nu asta e ceea ce trebuie să evolueze Steaua. Mă îndoiesc că absenţa lui Dică este cauza. Lăcătuş trebuie să aleagă şi el mimimum 9 jucători pe care să-i folosească meci de meci, întrucît echipa este lipsită clar de omogenitate", a spus Ienei.

(Ovidiu Petre 62)
Bară Pandurii / Ratare imensă Pandurii

"Probleme de mentalitate"

Dumitru Dumitriu zice că roş-albaştrii nu ar trebui să intre pe teren, în partidele cu echipele mici, deja învingători. "Nimeni să nu creadă că în acest moment orice echipă care evoluează împotriva Stelei este victimă sigură. E normal ca domnul Becali să fie supărat şi de data aceasta chiar îi dau dreptate. A investit milioane de euro în jucători şi acum doreşte ca echipa să facă spectacol. Fotbaliştii trebuie să îşi schimbe atitudinea atunci cînd intră în teren", a declarat Dumitriu.

Un alt mare jucător din istoria Stelei, Miodrag Belodedici, a fost foarte tranşant: "Steaua a jucat foarte slab şi asta spune totul. Nu se poate să evolueze aşa modest". La finalul meciului de la Tîrgu Jiu, Gigi Becali a criticat în termeni duri jocul practicat de formaţia lui Lăcătuş: "Am avut un noroc imens. Ne-au dominat cei de la Pandurii timp de 90 de minute. Este inadmisibil aşa ceva! Dacă vom continua aşa, adio titlu!".

"Numai cu ajutorul lui Dumnezeu am cîştigat la Tîrgu Jiu. Echipa nu a jucat nimic şi nu ştiu de ce se întîmplă acest lucru"
Gigi Becali

"Cel mai important e că am luat cele trei puncte, chiar dacă am făcut un meci mai slab. Terenul a fost foarte greu, iar Pandurii ne-au dat o replică dură"
Adrian Ilie

"Gigi Becali ştie mai bine de ce este supărat, întrebaţi-l pe dînsul! Eu prefer victoriile în locul spectacolului"
Sorin Ghionea

Părăsit şi de fani
Contra
"Meciul cu Pandurii a demonstrat că eşecul din partida de la Iaşi nu a fost o întîmplare. Îmi pare rău să o spun, dar Lăcătuş e vinovat. Nu vă mai ascundeţi după deget! Dacă admiţi că Marius nu e încă pregătit să antreneze Steaua, înseamnă că nu-l consideri un simbol?" (forza steaua )

"Am spus-o şi o repet: Lăcătuş este fiul ploii ca antrenor, adică varză. Să se ducă la rugby, pentru că acolo se joacă cu mingi de urmărire!" (stely)

"Lăcătuş nu are nici o treabă cu antrenoratul, să plece de la Steaua! Nu avem nici o tactică, mingea e bubuită în faţă. (marci)

"Principalul răspunzător pentru jocul slab al echipei este ANTRENORUL. Lăcătuş este departe de antrenorul pe care-l merită această echipă" (vioreli)

"Eu zic că Steaua are nevoie de un antrenor valoros şi gata" (io)

"Nu am avut nimic. Nici spectacol, nici ocazii. Dacă am ajuns să ne mulţumim că abia am bătut Pandurii cu 1-0, e grav! Cred că avem lot foarte valoros şi nevoie de un antrenor pe măsură" (BoB)

Pro
"Bă nesimţiţilor, nu vă mai întoarceţi împotriva lui Lăcătuş! Cele 3 puncte au fost cîştigate, ce mai trebuie!?" (madmax)

"Lăcătuş a greşit tactica, dar sînt sigur că o va corecta în viitor" (Lulu)

"Lăcă n-are nici o vină pentru jocul slab. N-aţi văzut că Pandurii şi-au dat viaţa pe teren? Ăştia numai cu Steaua joacă aşa" ( marcel )

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  11 Martie 2008, 08:59

Ba sunteti niste nesimtiti.Aveti pretentii la Liga Campionilor si voi nu sunteti in stare sa dati doua pase indiferent cat de greu a fost terenu...ca lui Vasilache de la Pandurii nu i-a pasat de teren si la ametit pe Emeghara cu drblingurile asa ca nu aveti nicio scuza pentru un joc asa de slab,n-ati fost in stare sa dati doua pase si va ganditi la titlu si la Liga Campionilor,mai lasati-ne in pace dak nu vreti sa jucati...ca d-aia sunteti la Steaua sa jucati, nu sa va maimutariti pe teren...

 •  10 Martie 2008, 23:00

INTRA SI TU PE CEL TARE HUB DE FIFA 07 & 08 DIN ROMANIA!!! BAGA ADRESA ACEASTA LA DC++ - UL TAU: ### dchub://fifa-camp08.no-ip.biz ### TOT DE AICI POTI DOWNLODA CELE MAI NOI JOCURI, CEA MAI DE CALITATE MUZICA SI POTI LEGA PRIETENII ONLINE...

 •  10 Martie 2008, 23:00

INTRA SI TU PE CEL TARE HUB DE FIFA 07 & 08 DIN ROMANIA!!! BAGA ADRESA ACEASTA LA DC++ - UL TAU: ### dchub://fifa-camp08.no-ip.biz ### TOT DE AICI POTI DOWNLODA CELE MAI NOI JOCURI, CEA MAI DE CALITATE MUZICA SI POTI LEGA PRIETENII ONLINE...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează