FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trag de Clau-gol » Ce variante mai au oficialii dinamovişti dacă negocierile cu Niculescu nu se concretizează

Niculescu a învins-o în urmă cu două săptămîni pe Dinamo, eliminînd-o din Cupa României
Niculescu a învins-o în urmă cu două săptămîni pe Dinamo, eliminînd-o din Cupa României

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:54

Suporterii l-au cerut pe fostul idol din iarbă, şefii au agreat varianta, mai rămîne ca Niculescu să se poată despărţi de CS Mioveni şi ca Dinamo să-i facă o propunere mai atractivă decît Petrolul.

Claudiu Niculescu, 38 de ani, este principala opţiune în acest moment pentru a-l înlocui pe Stoican. Fostul mare atacant al "cîinilor" este sub contract cu divizionara B CS Mioveni (locul 4 în Seria B2), aseară discutînd cu primarul urbei argeşene, Ion Georgescu, referitor la viitorul său.

Fanii dinamovişti i-au cerut insistent lui Ionuţ Negoiţă să-l aducă pe Niculescu antrenor în Ştefan cel Mare, iar patronul roş-albilor agreează şi el varianta. "Cîinii" speră să facă afacerea cît mai curînd, mai ales că, aşa cum a anunţat Gazeta Sporturilor de marţi, Clau-gol este dorit insistent şi de Petrolul Ploieşti! Mai mult, ar fi existat negocieri între tehnician şi şefii "lupilor".

Roş-albii au luat în calcul şi alte variante. Pe lista lărgită mai sînt Mircea Rednic, fără angajament, dar în spital pentru a-şi rezolva nişte probleme medicale, Ionuţ Chirilă, liber şi dornic să preia Dinamo, Liviu Ciobotariu, în aceeaşi situaţie, Vasile Miriuţă, sub contract cu CFR, însă aflat la cuţite cu şefii clujeni, şi Gigi Mulţescu, acum la Petrolul, propus de diverşi oameni de fotbal.

Mateuţ interimar
Dorin Mateuţ, 49 de ani, a condus şedinţa de pregătire de ieri, alături de restul staff-ului tehnic pe care-l avea Stoican. Fosta Gheata de Aur rămîne una dintre variante pentru a conduce formaţia pînă la finele sezonului, ca interimar, dacă şefii nu vor convinge un alt "principal" să preia Dinamo.

4 meciuri mai are de disputat Dinamo în acest sezon: la Mediaş cu Gaz Metan, cu Petrolul, la Giurgiu cu Astra, plus partida de Cupa Ligii, cu U Cluj, acasă

2.000 de euro este salariul lunar pe care îl are Claudiu la Mioveni. Stoican avea 3.000 euro la Dinamo

6 trofee are Niculescu cu Dinamo, ca fotbalist: trei titluri, două Cupe şi o Supercupă. Are 129 de goluri marcate în 263 de meciuri în tricoul alb-roşu

DECLARAŢIA ZILEI LA DOLCESPORT:
"Tu, Dinamo, nu te poţi compara cu Steaua. Scuze, dar nu te poţi compara nici cu Tîrgu Mureş, ca valoare de lot. Pur şi simplu, nu poţi! N-ai cum să te gîndeşti că iei titlul anul viitor cu lotul aflat la dispoziţie" (Ioan Ovidiu Sabău)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:16

FORZA DINAMO, SUNTEM ALATURI DE VOI !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:14

ciao a tutti ! e DanciuGol ! cea mai buna solutie deocamdata. deci, ciao a tutti, v-am spus ca va raciti gura de pomana ? v-am spus !.>))

italia2006
italia2006  •  13 Noiembrie 2014, 23:55
Postat de zecs93 pe 13 Noiembrie 2014, 15:06

Bai nene, suporterii il vor pe niculescu pentru ca este dinamovist, si eu sunt dinamovist dar asta nu inseamna ca pot fi un bun antrenor, nu inteleg, pai am scapat de un antrenor care nu a avut nicio performanta notabila (Stoican) si aducem pe altu in acceiasi situatie, adica un fel de '' scapam de draku si dam de tasu''...........cel mai indicat la Dinamo in momentu de fata este Mircea REDNIC, asta poate sa ne scoata din rahatul in care suntem !!!

Pe galca ce la recomandat la s t a n a? si e pe primul loc cu o a i a

Vezi toate comentariile (27)
Comentează