FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

Transfer de proporţii la U Cluj. Florian Walter vrea să cumpere Cluj Arena

stadion Cluj Arena
stadion Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2011 18:36

La numai cîteva luni după ce a fost inaugurat, stadionul Cluj Arena şi-ar putea găsi un nou proprietar în persoana finanţatorului Universităţii Cluj, Florian Walter.

Totul porneşte de la rivalitatea cu CFR Cluj. Ca să nu le dea ocazia "feroviarilor" să mai spună că echipa e finanţată de consiliul local, Walter s-a gîndit să rupă toate legăturile cu oficialităţile, inclusiv în privinţa stadionului.

Dacă se hotărăşte să învestească 36 de milioane de euro pentru noul stadion, Walter rezolvă două probleme: nu mai plăteşte chiria exorbitantă şi nu le mai dă posibilitatea rivalilor de la CFR să ceară ca stadionul din Cluj să le fie închiriat.

"Noi chiar vrem sa cumparam stadionul. Facem credit la banca si cumparam stadionul, sa terminam odata problema asta. Costa 36 de milioane de euro", a anuntat Walter la DigiSport. :)

U Cluj plăteşte o chirie de aproximativ 7.500 de euro pentru fiecare meci jucat acolo, cost la care se adaugă utilităţile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
cipri1980
cipri1980  •  17 Noiembrie 2011, 18:56

GEORGE207 AI VREA SA INTRE IN MATA CIT INTRA IN PELUZA LA CFR

yosef_h_k
yosef_h_k  •  17 Noiembrie 2011, 01:41

a fost o bascalie spusa de Walter iar voi astia de comentati pe aici nu pare ca aveti mai mult de 15 ani sau mai mult de 5 clase!!! cum sa cumpere ma cineva stadionul!!??!! nici in caz de razboi mondial nu o sa fie vandut ba boilor! Walter a spus asta LA MASCARICEALA SA-L FUTAA PE BOZGORUL DIN COCINA GRUIA! INCUIATILOR!

monkyylover
monkyylover  •  16 Noiembrie 2011, 10:17
Postat de alpin pe 15 Noiembrie 2011, 21:46

Cred ca as muri de ras daca, la obligatoria licitatie pentru vanzarea stadionului, ar licita Paszkany!!! Falitul Busca nu i-ar rezista nici doua minute!!!

Si tare as rade si eu...daca S-ar alege pascany cu un stadion de vreo 70 mil pt o echipa de cacao. Care vor avea la meciuri max 2-3000 de suporteri. Ce imagine trista ar fi.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează