FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer de ultimă oră » Petrolul a adus un jucător alungat de o rivală! Va semna un contract pe 6 luni

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 februarie 2015 18:09

Rapid a schimbat aproape toată echipa în această iarnă şi a renunţat la mulţi jucători care au pus umărul la promovarea echipei. 

Aşa s-a întîmplat şi cu Alexandru Coman. Jucătorul de 23 de ani a fost alungat de la echipă, însă din cauza faptului că nu şi-a recuperat restanţele salariale conform unei clauze din contract, a revenit la echipă.

Nu pentru multe zile însă! Rapidiştii au reuşit să-l convingă să plece din nou şi au reziliat contractul amiabil. După ce a negociat cu Astra, Concordia Chiajna şi Petrolul,  Alexandru Coman va semna pînă la urmă un contract pe 6 luni cu ploieştenii, anunţă DolceSport.

Venit în Giuleşti de la vîrsta de 6 ani, Alexandru Coman a strîns 70 de meciuri la Rapid, perioadă în care a marcat de doar două ori şi a oferit 5 pase decisive.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  15 Februarie 2015, 19:52
Postat de white.burgundy pe 15 Februarie 2015, 19:44

si-a intrat si suarez in mana, barca trece lejer de city, as vrea sa vad o finala barca- real in ucl, macar o data in viata trebuie sa vezi o asemenea finala

n-ar fi rau,mai ales daca i-am prinde cum sunt acum,iesiti din forma..:)))

reddogsv.
reddogsv.  •  15 Februarie 2015, 19:48
Postat de white.burgundy pe 15 Februarie 2015, 19:04

asta e, bine ca l-am prins pe al doilea, pe al.tau.zeu l-ai mai vazut pe aici? cred ca a dat tunu' la pariuri si acum sarbatoreste:)))))))))

e pe articolul cu '' Rapid si-a prezentat achiztiile'' am vb cu el, e foarte fericit dupa castigul ala :))

white.burgundy
white.burgundy  •  15 Februarie 2015, 19:44
Postat de a.c.a.b_st pe 15 Februarie 2015, 19:35

ai vazut ce gol a dat Suarez? la inceputul sezonului,am spus ca Barca ar trebui sa fie multumita cu o semifinala de CL...acum,nu mai sunt atat de convins,cred ca ridicam putin stacheta,pana in finala nu ne oprim..atacul functioneaza din ce in ce mai bine,iar politica este sa dam cu un gol mai mult decat adversarul :))

si-a intrat si suarez in mana, barca trece lejer de city, as vrea sa vad o finala barca- real in ucl, macar o data in viata trebuie sa vezi o asemenea finala

Vezi toate comentariile (18)
Comentează