FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer important reuşit de Concordia Chiajna! Marius Şumudică a adus un jucător aflat pe lista lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 11:32

Concorida Chiajna se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar astăzi echipa a reuşit un transfer important.

Ştefan Grigorie este noul jucător al Concordiei şi se va alătura lotului condus de Marius Şumudică. Grigorie a semnat un contract valabil pînă în vară, cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon.

Mijlocaşul de 32 de ani a fost  transferat din postura de jucător liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu FC Braşov. Grigorie se afla şi pe lista lui Dinamo, dar mutarea nu s-a concretizat.

În Liga 1, Grigorie a mai evoluat la U Craiova, Dinamo, Rapid şi Poli Timişoara. Mijlocaşul a cîştigat şase trofee: un titlu, trei Cupe şi două Supercupe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
dash.berlin
dash.berlin  •  24 Ianuarie 2015, 17:02
Postat de tiberiu033 pe 21 Ianuarie 2015, 14:18

bravo lui ...ce ma bucur ca nu a ajuns dinamo :))))) ... daca venea si Grigorie ..se transforma New Dinamo in Old Boys Dinamo :)))

Si asa e tot o trupa de old boys .

duta_dd
duta_dd  •  21 Ianuarie 2015, 15:27

ma indoiesc fara doar si poate: ciuruccul de grigorie era praf si cand juca la Dinamo, de ce sa-l fi vrut cineva inapoi pe puturosul asta???

zecs93
zecs93  •  21 Ianuarie 2015, 14:23

BABA asta ne mai trebuia, ma bucur ca l-am luat pe celalalt grigore, iar azi a fost oficial perfectarea lui Gicu Grozav si a lui Vali Munteanu ( golgheterul celor de la campina cu 10 reusite in turul acesta)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează