FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer de ultim moment în Superligă » Fostul câștigător al Cupei Belgiei a ajuns în România

Junior Pius, în tricou galben / Sursă foto: Imago Images
Junior Pius, în tricou galben / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 10:02 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 10:22

FC Botoșani a anunțat în această dimineață transferul stoperului Junior Udeme Pius. Fotbalistul originar din Nigeria a fost prezentat oficial și e apt de joc.

Echipa antrenată de Flavius Stoican se întărește înainte de startul play-out-ului, bifând cel de-al doilea transfer în decurs de două zile. După malawianul Charles Petro, moldovenii l-au înregimentat și pe Junior Pius, un fotbalist cotat la 400.000 de euro, care are în palmares Cupa Belgiei, cucerită alături de Antwerp în 2020.

„Bine ai venit, Júnior Pius! FC Botoșani anunță transferul fundașului central Júnior Pius, un fundaș nigerian în vârstă de 27 de ani. 

Apărătorul de 1,93m și-a început cariera la grupele de juniori și tineret ale celor de la FC Porto, urmând apoi să evolueze pentru Desportivo Aves, Cesarense, Sanjoanense, Tondela, Paços de Ferreira, Royal Antwerp și Saint-Truiden. Mult succes, Júnior, și cât mai multe realizări în tricoul roș-alb-albastru!”, se arată în comunicatul emis de moldoveni.

Transfer de ultim moment în Superligă » Fostul câștigător al Cupei Belgiei a ajuns în România
Junior Pius a semnat cu FC Botoșani / Sursă foto: Facebook

FC Botoșani continuă transferurile

Echipa patronată de Valeriu Iftime continuă, astfel, campania târzie de achiziții. Marți, FC Botoșani anunțase un alt transfer, cel al mijlocașului defensiv malawian Charles Petro (22 de ani), legitimat în ultimii 3 ani la Sheriff Tiraspol, campioana en-titre din Republica Moldova. Internaționalul cu 27 de meciuri pentru prima reprezentativă a țării sale a semnat din postura de jucător liber de contract.

VIDEO Toate informațiile înaintea duelului FC Botoșani - CS Mioveni

Citelște și alte știri din Superligă: 

„Are interzis să evolueze” » FCSB își face și un deserviciu dacă o ajută pe FCU Craiova să intre în play-off

Radiografia dezastrului: cum a ajuns FC Argeș la un pas de Liga 2, numărul absurd de jucători aduși într-un singur an + ce antrenor caută acum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marianteus
marianteus  •  08 Martie 2023, 11:34

"Foarte bun" transferul. De la 1 iulie 2019, cand s-a transferat la Antwerpen, pana astazi (aproape 4 ani), a jucat fix 20 de meciuri in prima liga belgiana. Din aceste 20 meciuri, doar 6 la Antwerpen, restul imprumutat la St. Truiden. Se pare ca este suficient de bun pentru Liga 1 (Superliga). In acest sezon toata zona Moldovei are doar 1 echipa in liga 1, Botosani. Oare, din toata zona Modovei, nu gasea Iftime un razes de nadejde? De aia suntem unde suntem si ne e frica pana si de Albania, Kosovo, Macedonia, Muntenegru si alte tarisoare.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  08 Martie 2023, 10:44

In curand, alaturi de Dawa, la zecesebe

Vezi toate comentariile (2)
Comentează