FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Transfer oficial anunțat de Viitorul! Care este ultima mutare făcută de Gică Hagi

FOTO: fcviitorul.ro
FOTO: fcviitorul.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 11:34

După ce l-a vândut pe George Țucudean la CFR Cluj, pentru 450.000 de euro, Viitorul a anunțat transferul unui atacant din Liga 1. 

Echipa lui Gică Hagi l-a adus pe Mihai Voduț, liber de contract după despărțirea de FC Voluntari. Atacantul de 23 de ani a efectuat vizita medicală și a semnat pe 3 ani și jumătate cu echipa lui Gică Hagi.

"Au mai fost discuții și anul trecut, dar nu s-au concretizat. Mă bucur că am ajuns acum și că Mister are încredere în mine. Sper să nu dezamăgesc. E foarte bine că Viitorul se bazează pe tineri și de aceea am ales să vin aici. Stilul echipei se pliază pe stilul meu. Vreau să câștigăm toate cele patru meciuri și să intrăm în play-off", a declarat Voduț după semnarea contractului.

Voduț evoluează pentru FC Voluntari din 2014, când a fost adus de la Chindia Târgoviște. În actualul sezon, Voduț a evoluat în 9 partide, reușind trei goluri și două pase de gol.

225.000 €e cota de piață a lui Voduț, potrivit transfermarkt

Echipa lui Hagi a ajuns la un acord și pentru repatrierea lui Ianis Hagi, de la Fiorentina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează